Motorola Moto Watch 100: Billigt smartwatch med eksklusivt udseende

Motorola Moto Watch 100 er navnet på selskabets comeback på smartwatch-scenen - lav pris men med eksklusivt udseende.

Motorola Moto Watch 100: Billigt smartwatch med eksklusivt udseende

Motorola er gået sammen med eBuyNow og ved en presentation i februar for investorer afslørede de to selskaber et roadmap over deres kommende smartwatches, der skal komme under Motorolas mærke. Nu er der kommet en pressemeddelelse, hvor det hele er blevet detaljeret noget mere for en smartwatchmodel med navnet Moto Watch 100.

Moto Watch 100 vil være “folks første smartwatch”

Uret skal i masseproduktion fra november og det skal fungere som et første smartwatch for dem, der endnu ikke har haft et smartwatch.

Pointen er, at det skal lugte af topklasse og i pressemeddelelsen er der et par smugkig på designet samt nogle af funktionerne. Interessant nok hed uret Moto G Smartwatch i dokumenterne fra februar. Det er stadig uvist, om det får Googles WearOS.

Se også: Billige smartwatch

5 ATM godkendt

De lovpligtige oplysninger afslører, at Moto Watch 100 er godkendt til 5 ATM (i stedet for 3 ATM), har GPS, en aluminiumskasse og en pulssensor. Opladningsstikket er også synligt, mens det vil være tilgængeligt i “Phantom Black” og “Steel Silver”.

Derudover er der oplyst Bluetooth 5.2 og et batteri på 355 mAh.

Se også: Guide til de bedste smartwatch

Pris og tilgængelighed

Vi kan forvente en officiel lancering af Watch 100S og Watch 200 i begyndelsen af næste år. De to ure skal være en del af mellemklassesegmentet, så vi kan forvente en pris under 2.000 kroner.

Se også: Nyheder om smartwatch

Mere om temaet

Få den kronologiske fortsættelse af sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om temaet. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. 4/10/2021 kom der nyt i sagen med et indlæg omkring Dansk skole forbyder smartwatch for de mindste – Klik her. Få også seneste nyt om emnet her.