Nokia Lite EarBuds – billige trådløse øretelefoner med lang batteritid

Nokia er klar med et sæt trådløse øretelefoner, som byder på virkelig lang batteritid og en billig pris.

Nokia Lite EarBuds – billige trådløse øretelefoner med lang batteritid

De fleste nye TWS-øretelefoner (helt trådløse øretelefoner) kommer med nogle heftige prislapper, som de fleste nægter at spendere så meget på. Her Lite EarBuds går Nokia en anden vej, hvor de tilbyder et par velspillende trådløse øretelefoner, med lang batteritid til en meget overkommelig pris.

De nye hovedtelefoner kommer sammen med lanceringen af de nye Nokia X20 og X10 telefoner, hvor der tilbydes en gode smartphones med lang levetid til en overkommelig pris. Er du audiofil, så er disse øretelefoner nok ikke noget for dig. Men for mange andre forbrugere derude, så kunne Nokia Lite Earbuds være et fornuftigt køb.

Læs også: Årets bedste hovedtelefoner, smartwatch og højttaler i 2020

Op til 35 timers batteritid

Lite navnet bliver ofte brugt i forbindelse med billigere udgaver af produkter, men det er ikke tilfældet med disse. Her er Lite brugt som betegnelse for hvor kompakt et sæt de er. Nokia Lite Earbuds er et lille sæt in-ear trådløst øretelefoner.

På trods af den lille størrelse, så er her imponerende god batteritid i. Sættet holder til 6 timers afspilning, og med opladningsetuiet, så kommer batteritiden helt op på 35 timer. Når de skal oplades, så sker det med et USB-C kabel.

Nokia Lite Earbuds har bluetooth 5.0 og er udstyret med en 6 mm enhed, som dækker frekvenser mellem 20 Hz og 20 kHz. Sættet kommer med tre størrelser af earbuds, så man kan opnå den optimale pasform.

Hvordan lyder Nokia Lite Earbuds? Det må komme an på en prøve.

Se også: Test af hovedtelefoner, gadgets og tilbehør

Nokia Lite Earbuds
Nokia Lite Earbuds med etui.

Nokia Lite Earbuds: pris og tilgængelighed

Der er endnu ikke frigivet en dansk pris på Nokia Lite Earbuds, men de koster 39 euro – direkte omregnet er det lige under 300 kroner. De bliver tilgængelige i løbet af april måned.

Se også: Priser på hovedtelefoner og tilbehør