Ny højttalerlampe fra Ikea kan have Spotify-funktion

Vappeby skulle være navnet på en ny højtalerlampe fra Ikea og den får Spotify-funktion, batteritid på 13 timer og er vand- og støvtæt.

Ny højttalerlampe fra Ikea kan have Spotify-funktion

Ikea har allerede en række højtalere i sit sortiment og det både med WiFi og Bluetooth. Ifølge et dokumentet spottet hos FCC (Federal Communications Commission) i USA kan næste højtaler fra den kant komme med Spotify-funktion.

Vappeby – højtalerlampe med Spotify-funktion

Den nye højtalerlampe vil blive kaldt Vappeby og er ikke en del af Ikeas samarbejde med Sonos. En ny funktion i Vappeby i forhold til Ikeas andre højtalere er, at den har en Spotify Tap-knap. Det betyder, at du med et hurtigt tryk på knappen kan fortsætte, hvor du sidst slap, uanset hvilken enhed du lyttede på (så længe det er den samme konto du benytter).

Det er første gang, vi hører om en sådan funktion på en enhed som denne.

Se også: Test af højtalere

13 timers batteritid og vand- og støvtæt

Højttalerlampen har et batteri, der skulle give op til 13 timers batterilevetid, når lydstyrken og lyset er indstillet på halv styrke. For at oplade batteriet skal enheden tilsluttes via et USB-C-kabel. Vappeby har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den kan modstå støv og regn. Den kan altså bruges uden for og på farten, hvis man både vil have lys og musik.

Se også: Priser på højtalere

Pris ukendt

Det er uvist, hvilken pris den nye højtaler kan få. Formentlig bliver den lidt dyrere end møbelforhandlerens øvrige lignende højtalere.

Se også: Nyheder om højtalere

Seneste nyt om temaet

Vores redaktion har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. Steen Jørgensen fortsatte historien. Allerede d. 18/10/2021 fulgte vi op med nyheden SoundLink Flex fra Bose hårdfør og vandtæt – Tjek artiklen her. Du kan læse absolut seneste nyt her.