Nye specifikationer på Carl Peis Nothing Ear (1) afsløret

OnePlus grundlægger Carl Pei lancerer snart første produkt under hans nye brand. Nu afsløres flere specifikationer på Nothing Ear (1)-hovedtelefonerne.

Nye specifikationer på Carl Peis Nothing Ear (1) afsløret

Siden OnePlus grundlægger Carl Pei forlod virksomheden og startede hans eget, så har han virkelig haft fart på. Han stiftede virksomheden Nothing, hev kendte investorer ind og er nu snart klar med det første produkt. Det første produkt under Nothing-brandet er et sæt in-ear hovedtelefoner, som fokuserer på lækkert (og anderledes) design til en god pris, uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Det lyder måske lidt for godt til at være sandt? Det ved vi forhåbentlig snart mere om. Indtil videre må vi nøjes med disse nye specifikationer på Nothing Ear (1).

Læs også: Carls Peis Nothing-hovedtelefoner lanceres 27. juli

Batteritid på helt op til 34 timer

I dag har Nothing delt billeder af etuiet til Nothing Ear (1), som matcher designet på hovedtelefoner rigtig godt. Der er tale om et gennemsigtigt etui i plastik.

Med etuiet får Ear (1) en batteritid på helt op til 34 timer, hvilket med aktiv støjreducering reduceres til 24 timer – hvilket stadig er i den flotte ende. Det er tilsvarende Sonys fremragende topmodel, WF-1000XM4, som har en pris på 2.000 kroner. Batteriet i etuiet er på 570 mAh, hvilket er cirka 100 mAh mere end i Samsungs topmodel, Galaxy Buds Pro.

Etuiet er desuden kompatibelt med trådløs opladning og har selvfølgelig også USB-C. Efter 10 minutters kablet opladning er der op til 8 timers lyttetid.

Prisen på Nothing Ear (1)

Prisen på Nothing Ear (1) bliver 99 dollars. Det betyder formentlig en dansk pris på 999 kroner, når moms kommer oven i. De spændende in-ear hovedtelefoner med ANC præsenteres den 27. juli. Og disse skulle efter stifterens egen udmelding være det første produkt af mange.

Se også: Test af hovedtelefoner og headsets