Nye Symfonisk-højtalere på vej fra Ikea/Sonos

Der er nye Symfonisk-højtalere på vej fra Sonos og Ikea. Heriblandt en opdatering af bordlampen samt en ny højtaler forklædt som vægkunst.

Nye Symfonisk-højtalere på vej fra Ikea/Sonos

I 2019 annoncerede Sonos og Ikea et samarbejde, hvor den første frugt heraf var to højtalere med praktisk funktionalitet. Den succes vil de to virksomheder bygge videre på, hvilket sker med to nye højtalere. Den ene Sonos/Ikea-højtaler er en ny udgave af bordlampen og den anden er et stykke vægkunst.

De to første Ikea/Sonos-højtalere bestod af en bordlampe med indbygget højtaler samt en bogholder/hylde, som desuden er den billigste Sonos-højtaler på markedet. Begge produkter havde de typiske Sonos-funktionaliteter, men blev altså designet og solgt a Ikea. Bordlampen spillede mere eller mindre som en Sonos One, men tilføjede noget funktionalitet. Om man var til designet eller ej var en smagssag.

Se også: Test af højtalere og hovedtelefoner

Ikea Symfonisk
To de originale Ikea/Sonos Symfonisk-højtalere.

Ny bordlampe med højtaler fra Sonos og Ikea

Nu er der altså to nye højtalere på vej, hvor den første er en opdatering af bordlampen. Man kender ikke til designet endnu, men prisen skulle blive omtrent den samme. Den originale Symfonisk bordlampe kostede 1.699 kroner.

Bogholderen ser ikke ud til at få en opgradering, men i stedet lanceres et nyt spændende produkt. Den anden højtaler skulle nemlig være et stykke vægkunst med indbygget højtaler. Vi ved endnu ikke hvordan det vil se ud. Man kunne forestille sig, at vægkunst-højtalerne kunne fungere godt som baghøjtalere i et surround-setup.

Vi ved endnu ikke hvornår de to nye Symfonisk-højtalere kommer, men Ikea har allerede afsløret, at noget nyt er på vej. Det gjorde de i en story på Instagram forleden.

Sonos har netop lanceret Sonos Roam-højtaleren. Testen af denne kan du læse i linket herunder.

Læs også: Test af Sonos Roam – God lyd, kompakt ydre