OnePlus Buds 2 Pro lanceret – her er den danske pris

OnePlus er klar med deres næste generation af topklasse trådløse in-ear høretelefoner. Se specifikationer og pris på de nye OnePlus Buds 2 Pro.

OnePlus Buds 2 Pro lanceret – her er den danske pris

Sammen med den nye OnePlus 11 5G og tabletten OnePlus Pad har producenten præsenteret deres nye premium trådløse in-ear høretelefoner, Buds 2 Pro. Her tager vi et nærmere kig på funktioner, specifikationer og pris på OnePlus Buds 2 Pro.

Se også: Test af trådløse høretelefoner

Specifikationer og funktioner

De nye OnePlus Buds 2 Pro er udviklet i samarbejde med danske Dynaudio, der har leveret indmad til dem. Blandt andre nyheder Spatial Audio, længere batteritid og Hi-Res Audio.

Den danske højttalerproducent Dynaudio har været med til at skabe de nye MelodyBoost Dual Drivers, der sidder i Buds 2 Pro. OnePlus lover en dybere, fyldigere og mere dynamisk bas i de nye høretelefoner. De kommer EQ tunet af Dynaudio, herunder en standard EQ og tre tilpassede EQ’er, nemlig Bold, Serenade og Bass. Her er også en specialtunet EQ af Oscar-vindende komponist Hans Zimmer.

De er selvfølgelig udstyret med aktiv støjreduktion. I denne omgang kan ANC’en eliminerer omgivende støj op til 48 dB. OnePlus Buds Pro 2 har også en transparency/ambient funktion.

I OnePlus Buds Pro 2 får man op til 39 timers musikafspilning inklusiv opladning i etuiet.

Buds 2 Pro kommer med Google Fast Pair, der gør parring hurtigere og mere simpel. Derudover har de Googles signaturfunktion for rumlig lyd (Spatial Audio), som er udviklet til Android 13. Under Android 13-rammen giver OnePlus Buds Pro 2 også adgang til den medrivende flerdimensionelle multi channel-lyd på YouTube og Disney+.

Nedenfor er alle de nye ting i OnePlus Buds 2 Pro samlet i et billede:

Hvad koster OnePlus Buds 2 Pro?

I Danmark vil OnePlus Buds Pro 2 være tilgængelige fra den 16. februar klokken 10.00. Prisen for OnePlus Buds 2 Pro er 1.399 kroner.

Forudbestil OnePlus 11 og få Buds 2 Pro gratis

Forudbestiller du en OnePlus 11 5G får du et sæt gratis OnePlus Buds 2 Pro med i købet. Tilbuddet gælder til og med 15. februar 2023.

Se også: Priser på OnePlus 11 5G