OnePlus Buds Pro 2 udvikles med den danske højttalerproducent Dynaudio

OnePlus Buds Pro 2 loves at sætte nye standarder for lyd og det takket være samarbejde med den danske lydproducent Dynaudio.

OnePlus Buds Pro 2 udvikles med den danske højttalerproducent Dynaudio

OnePlus Buds Pro 2 er det, OnePlus kalder for et flagskibsprodukt inden for headset og de har da også dansk lydkvalitet med til at bakke op om den påstand.

Det nye headset er nemlig udviklet i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio og er udstyret med spændende nye funktioner til Android-brugere. OnePlus lover kort og godt, at Buds Pro 2 vil sætte en ny standard for lydoplevelse og kompatibilitet.

Se også: Bedste trådløse headset

Bluetooth headset med spatial audio

OnePlus Buds Pro 2 er for eksempel en af de første True Wireless Earbuds (TWS), der anvender Googles signaturfunktion ‘spatial audio’, som er udviklet til Android 13.

Spatial audio skaber en flerdimensionel lydoplevelse i de nye høretelefoner, så man får en art 3D-lydoplevelse som i for eksempel biografen. OnePlus’ har udviklet en særlig algoritme og sammen med en indbygget IMU-sensor skulle rumlige lydfunktion blive løftet til det næste niveau.

Det gælder udover bedre lyd også ekstra stabilitet, kompatibilitet med app-udvidelser og mulighed for at andre applikationer kan bruge teknologien.

ANC og original lyd

Af andre lydfunktioner kan nævnes:

  • MelodyBoost Dual Drivers til at give den bedst mulige stereolyd.
  • En standard equalizer (EQ) og tre tilpassede EQ’er – Bold, Serenade og Bass. Alle fire EQ’er er tunet sammen med Dynaudio, hvilket gør det muligt for brugerne at lytte til enhver sang med dens originale rene lyde.
  • Smart Adaptive Noise Cancellation (ANC), der eliminerer omgivende støj op til 48 dB.
  • Personalized Noise Cancellation giver den bedst tilpassede reduktion i støjeffekt baseret på en analyse af øregang og lækage.

Batteritid og Fast Pair

OnePlus Buds Pro 2 giver op til 39 timers musikafspilning med flere ekstra opladninger i etuiet. Med 39 timer vil headsettet være blandt de absolut førende inden for kategorien.

Med Androids lydskift-funktion kan OnePlus Buds Pro 2 også oprette forbindelse til to Android-enheder på samme tid og nemt skifte lyd mellem dem. Det er en fordel med sådan en teknik – også kaldet Multi point – så man kan skifte mellem to enheder uden at skulle ind i Bluetooth-indstillingerne på telefonen.

OnePlus Buds Pro 2 er udstyret med Androids Fast Pair-funktion, som giver brugeren mulighed for hurtigt og nemt at oprette forbindelse til Android-enheder i nærheden med ét enkelt tryk.

OnePlus har desuden udviklet en skræddersyet stereo up-mixing-algoritme, der skaber flerdimensionel lyd for både traditionelle lydkilder og videoapps.

Se også: Headset med multi point

Pris og lancering

OnePlus Buds Pro 2 vil blive lanceret på ‘OnePlus Cloud 11’-eventet den 7. februar 2023.

Prisen på headsettet er endnu ukendt, men vi skal regne med en pris mellem 1.200-1.500 kroner. Find priser på headset her.