OnePlus Buds Z2 på vej med 40 timers batteritid

OnePlus Buds Z2 får op til 40 timers batteritid lyder nye rygter og bliver udstyret med ANC, vandtæt design og understøttelse af Google Assistant.

OnePlus Buds Z2 på vej med 40 timers batteritid

Hvis man hører til dem, der gerne vil have rigtigt mange timers batteritid ud af sine trådløse earbuds, kan det være interessant at vide, at OnePlus kan være på vej med et nyt par af den slags. Efter sigende med helt op til 40 timers batteritid.  De TWS earbuds, vi taler om her, er OnePlus Buds Z2, der skal tage over efter originalversionen OnePlus Buds Z.

OnePlus Buds Z2 får op til 40 timers batteritid

Billeder og specifikationslisten, der er lækket ud, viser et par Buds Z2 med en design, der minder meget om originalerne. Der kan dog være mindre ændringer som vinklen på øreproppen, så den bliver mere komfortabel.

Den slags kan være svært at se på billeder, men umiddelbart er der ikke sket så meget med det udvendige design.

Ifølge rygterne skal Bus Z2 have Bluetooth 5,2, og hver earbud har et eget batteri på 40 mAh, der giver fem timers batteritid med ANC slået til og op til syv timer uden ANC’en slået til. Opladningsetuiet giver yderligere 27 timers batteritid, så totalt kan man komme op på 40 timers brug.

En fuld opladning af headsettet skulle kunne klares på 9o minutter. Formentlig er der også hurtig opladning i starten, så man kan lade op til 1 times brug på 5-10 minutter.

Se også: Priser på headset

Understøtter Google Assistant og er vandtætte

Derudover siges de at understøtte Google Assistant og have IP55 klassificering, så de er vandtætte. Med andre ord passer de fint på en svedig løbetur.

Prisen er endnu ukendt, men forhåbentlig kan OnePlus snart fortælle os mere om den sag.

Se også: Nyheder om headsets

Efterfølgende nyt om emnet

Fortællingen gik sin videre gang. Lasse Olsen kunne ikke slippe temaet. 21/9/2021 fortsatte vi fortællingen med en ny vinkling på emnet OnePlus slår styresystemerne OxygenOS og ColorOS sammen – Du kan læse den her. Sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.