Rygte: Apple Watch Pro i hårdfør version får startpris på op til 9.000 kr.

Apple er på vej med en mere hårdføre udgave af Apple Watch, som kommer med større skærm, større batteri og mere avanceret tracking af træningsaktiviteter.

Rygte: Apple Watch Pro i hårdfør version får startpris på op til 9.000 kr.

I over et år har vi hørt forskellige rygter om et muligt hårdført Apple Watch – et ur, som ifølge Bloombergs analytiker Mark Gurman får det ganske oplagte navn Apple Watch Pro.

Se også: Bedste smartwatch til træning

Apple Watch Pro – det robuste ur

Pro-modellen får et mere solidt design i titanium samt en større skærm end den nuværende skærm på 1,9 tommer på 45 mm-udgaven af Series 7-uret.

Skærmen på Apple Watch Pro bliver efter sigende sværere at slå i stykker, og uret får avanceret tracking af sportsgrene som svømning og trekking, et større batteri og nye helbredssensorer.

Læs også: Apple Watch Series 8 kan måle kropstemperatur

Til udøvere af ekstremsport

Målgruppen for uret er udøvere af ekstremsport, der ellers ville vælge et smartwatch fra Garmin. Det forlyder, at Apple er ved at ændre målgruppen for sine smartwatches, da det hårdføre Apple Watch Pro ifølge oplysninger kommer til at erstatte det hundedyre og allerede udgåede Apple Watch Edition, der kostede mellem intet mindre end 85.000 og 140.000 kroner ved lanceringen tilbage i 2015.

Gurman forventer, at Apple Watch Pro får en startpris på mellem 899 og 999 dollars, når det kommer på markedet. En amerikansk pris på 899 dollar i Apple Store svarer til en dansk pris på 7.099 kroner, mens 999 dollars svarer til 9.055 kroner i den danske Apple Store.

Læs også: Bedste fitnesstrackere i 2022