Samsung Freestyle – en 100 tommer transportabel projektor

Samsung har lanceret Freestyle - en bærbar projektor, der kun vejer 830 gram, giver et billede på op til 100 tommer og kan køre på batteri.

Samsung overraskede på CES-messen i Las Vegas, hvor de løftede sløret for en type af projektor, som hurtigt har fået opnået stor opmærksomhed. Den nye Samsung Freestyle er en yderst bærbar projektor der byder, udover et anderledes design, på et billede på op til 100 tommer, indbygget højtalere og muligheden for at kunne køre på batteri. Og så giver den en oplevelse, som man kender fra Samsungs smart-tv.

Se også: Få bedste pris på smarte gadgets

En bærbar projektor “med det hele”

Samsung Freestyle vejer kun 830 gram og fylder samtidig ikke meget. Og det betyder, at Freestyle let kan pakkes med i rejsetasken og anvendes uanset om det er i sommerhuset, festen, arbejdet eller på ferien. Freestyles fleksible design muliggør rotation op til 180 grader, så brugerne kan se video i høj kvalitet – på borde, gulve, vægge eller endda lofter uden behov for en separat skærm. Freestyle er nemlig udstyret med samme software, som man finder i Samsungs nyeste smart-tv, hvor der er adgang til alle de mest populære streamingapps.

Freestyle er udstyret med auto-keystone og automatisk billedjustering skabt af brancheførende teknologi. Funktionerne gør det muligt for enheden automatisk at justere skærmen til enhver overflade i enhver vinkel, hvilket giver et proportionalt billede. Derudover gør autofokusfunktionen det muligt for The Freestyle at vise skarpe billeder på op til 100 tommer. Der kan også castes indhold til den fra både iPhones og Android-telefoner.

Samsung Freestyle
Samsung Freestyle er en projektor “med det hele”.

Læs også: Rygter, priser og specifikationer på Samsung Galaxy S22

Indbygget batteri, lyd og indgange

Til Samsung Freestyle kan der købes et batteri som tilbehør, så den kan køre helt uden at være tilsluttet strøm. Samsung oplyser dog ikke, hvor længe den kører på batteriet. Man kan også tilkøbe en vandtæt æske og en base til den.

Man skal heller ikke tænke på ekstern lyd, for Samsung Freestyle kommer med et passivt højttalerelement, der giver en ren og dyb bas.

På Samsung Freestyle finder man både HDMI og USC-C indgang samt touchstyring for lydstyrke og mere.

Pris og tilgængelighed på Samsung Freestyle

Freestyle er blevet præsenteret under CES 2022 og er planlagt til at være tilgængelig på det nordiske marked i løbet af første kvartal af 2022. Der er endnu ikke en dansk pris på Samsung Freestyle, men den har fået en amerikansk pris på 899 dollars (5.900 kroner).

Se også: Her er de bedste Samsung-telefoner til prisen