Samsung Galaxy Buds Pro – Intelligent aktiv støjreduktion

Samsungs bedste in-ear øretelefoner nogensinde? Samsung lanceret et nyt helt sæt trådløst in-ear øretelefoner, der tilbyder intelligent aktiv støjreduktion og bedre lyd.

Samsung Galaxy Buds Pro – Intelligent aktiv støjreduktion

Hvor Samsungs små “bønner”, Galaxy Buds Live, ikke var den store succes, så er de nu klar med Galaxy Buds Pro. Galaxy Buds Pro er, ifølge Samsung, deres mest premium øretelefoner til dato. Her finder vi et lidt mere traditionelt design og en lang række forbedringer og funktioner, som meget vel kunne udfordre Apple AirPods, Jabra Elite 85t og mange flere in-ear øretelefoner med aktiv støjreduktion.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Buds Live – dårlig ANC

Designmæssigt minder Galaxy Buds Pro mere om de klassiske Galaxy Buds, som blev lanceret sammen med Samsung Galaxy S10 tilbage i 2019. Dog er her flere forbedringer, blandt andet en intelligent aktiv støjreduktion, beskyttelse mod vindstøj, to seperate tweeters i hver øretelefon, spatial audio, IPX7-certificering og indbygget trådløs opladning. Og så ligger prisen på Samsung Galaxy Buds Pro under konkurrenternes.

Justerbar aktiv støjreduktion

Til Samsung Galaxy Buds Pro kommer en helt ny aktiv støjreduktion med kunstig intelligens, som skulle være den førende af slagsen, skriver producenten selv. Og ikke nok med det, så kan man justere ANC i forskellige niveauer, så det passer perfekt til den enkelte. Med Ambient Sound kan man vælge at forstærke nærliggende lyde med mere end 20 decibel, så man kan høre omgivelserne med Buds Pro i ørene. De har samtidig en smart funktion, som kan registrere når personer taler direkte til dig, hvorefter de vil aktivere ambient sound.

Der skulle også være forbedringer i lydkvaliteten, hvor Buds Pro er udstyret med to tweeters, altså to enheder, i hvert øretelefon. Dette skulle give både bedre diskant, mellemtone og bas. Fx har AirPods Pro kun en enkelt enhed. Det er Samsungs bedste lydoplevelse til dato, men spørgsmålet er om de er bedre end konkurrenterne denne gang.

Derudover har Samsung integreret sin nye Wind Shield teknologi i Galaxy Buds Pro, hvor designet har minimeret det område på høretelefonerne, der bliver mødt af vind, og filtrerer forstyrrende lyde, der kan være forårsaget af vind. Dette skaber et klarere og mindre støjende lydbillede, hvilket gør telefonopkald meget behageligere.

Vi har haft Samsung Galaxy Buds Pro i vores hænder og de føles lækre, men vi har endnu ikke lyttet til dem. Det vil vi dog snart komme til og i kan se frem til en test af Samsung Galaxy Buds Pro inden længe.

Se også: Test af hovedtelefoner, headsets og øretelefoner

Buds Pro har normal batteritid

Hvor der ikke ses de store forbedringer er på batteritiden. Her tilbyder Buds Pro 5 timer med ANC tændt, hvilket sammen med etuiet, med indbygget opladning, giver samlet 18 timer. Kun 5 minutters opladning giver dog ca. 1 times spilletid.

I etuiet er indbygget trådløs opladning, så de kan oplades på enhver trådløs oplader eller på bagsiden af en Galaxy S21 – eller en ældre Samsung premium-telefon. Sættet bruger bluetooth 5.0.

Samsung Galaxy Buds Pro: Pris og tilgængelighed

Galaxy Buds Pro vil være i butikkerne fra den 15. januar med en vejledende pris på 1.699 kroner. Galaxy Buds Pro fås i tre farver: Phantom Black og Phantom Silver samt i Phantom Violet, som matcher mobiltelefonerne i Galaxy S21-serien.