Samsung Galaxy Gear – det nye smartwatch er præsenteret

Samsung har netop præsenteret deres længe ventede Galaxy Gear. Vi har samlet detaljerne om det nye produkt her.

Samsung Galaxy Gear  – det nye smartwatch er præsenteret

Der har været mange rygter og spekulationer om Samsung Galaxy Gear, men nu har Samsung endelig præsenteret deres nyeste enhed.

Samsung kalder det dog ikke selv et smartwatch, men derimod en håndledsgadget der øger friheden.

Galaxy Gear fortæller dig når der er nye indgående meddelelser lige fra opkald, sms’er, e-mails og alarmer, samt giver dig mulighed for at få en forhåndsvisning af disse og enten godkende eller ignorere dem.

Den nye enhed fra Samsung har en indbygget højttaler, som gør det muligt at foretage håndfrie opkald direkte fra Galaxy Gear. Du behøver ikke længere løfte telefonen, men kan tale ind i den nye håndledsgadget, som må gå under kategorien Smartwatch.

Galaxy Gear byder også på muligheden for, at tage billeder – det har nemlig et kamera på 1,9 megapixels, der kan tage billeder og optage video som efterfølgende kan deles.

Funktionen Auto Lock låser automatisk skærmen på den smartphone, som Galaxy Gear er tilknyttet, når de er mere end 1,5 meter væk fra hinanden – og aktiverer skærmen når de igen er i nærheden af hinanden.

Galaxy Gear kan også bruges til at styre musikken på din Galaxy-enhed eller som skridttæller.

Her er Samsung Galaxy Note 3

De tekniske specifikationer på Galaxy Gear er; 800 MHz processor, 1.63 tommer Super AMOLED skærm, 1.9 megapixels kamera, Bluetooth 4.0 + BLE, Accelerometer, Gyroscope, 4 GB indbygget hukommelse, 512 MB RAM og vejer 73.8 gram. Batteriet er på 315 mAh.

Galaxy Gear lanceres i løbet af september i seks forskellige farver til en foreløbig vejledende udsalgspris cirka 2.499 kroner.

Det uvist om alle seks farver rammer det danske marked.