Samsung Galaxy Home Mini 2 tæt på lancering

Alt tyder på, at Samsung Galaxy Home Mini 2 er lige på trapperne - den kan komme sammen med S22-serien om et par uger.

Samsung Galaxy Home Mini 2 tæt på lancering

Samsung har ikke haft en god track record, når det kommer til lineup af smarte højttalere globalt set. Samsung Galaxy Home Mini blev annonceret tilbage i 2020 sammen med Galaxy S20-serien, men den smarte enhed kunne kun købes i Sydkorea. Før det havde Samsung annonceret Galaxy Home, som dog aldrig blev lanceret.

Nu ser det ud til, at Samsung gør alvor af den smarte højttaler og gør sig klar til at lancere Samsung Galaxy Home Mini 2.

Samsung snart klar med lille smart speaker

Den smarte Galaxy Home Mini 2-enhed er blevet spottet på Bluetooth SIG’s certificeringswebsted med modelnummer SM-V320. Hjemmesiden afslører også, at højtaleren kommer med Bluetooth 5.2.

Nu, hvor enheden har fået certificeringen, kan vi kun håbe på, at Samsung lancerer enheden i den nærmeste fremtid, måske endda under den kommende Galaxy Unpacked-event til februar, hvor Samsung vil annoncere Galaxy S22-serien og Galaxy Tab S8-serien.

Ligesom de to andre smarte højttalere fra Samsung vil den nye Galaxy Home Mini 2 sandsynligvis også indeholde Bixby-smarte assistenter.

Se også: Priser på højtalere

Gået ind i produktionsfasen

For nylig kom det frem, at Galaxy Home Mini 2 er gået ind i produktionsfasen. Udover det er der ingen oplysninger om hardware eller software på nuværende tidspunkt.

Når højtaleren kommer på markedet, vil det tage kampen op med Apple HomePod Mini og Googles Nest smart home-enheder.

Se også: De bedste mobile højtalere