Samsung vil også give smartwatches Android-opdateringer i fire år

Ikke kun Samsungs smartphones får opdateringer i længere tid. Nu får smartwatches fra producenten også Android- og One UI-opdateringer.

Samsung vil også give smartwatches Android-opdateringer i fire år

Sammen med fremvisningen af Galaxy S22-serien i går eftermiddags, kunne den sydkoreanske elektronikgigant også fortælle om et øget fokus på privatliv, sikkerhed og opdateringer. Samsung lovede at give et udvalg af nuværende og kommende smartphones fire store Android-opdateringer. Ikke nok med det lover Samsung nu også fire års softwareopdateringer til deres smartwatches.

Find bedste pris på Samsung Galaxy Watch 4 

Samsung smartwatches opdateres i længere tid

Samsung vil nemlig matche niveauet af softwareopdateringer til mobiltelefoner med deres smartwatches – hvilket i sidste ende vil give dem en længere levetid og give brugerne lyst til at bruge dem i længere tid.

Samsung lovede nemlig fire års One UI- og Android-opdateringer til deres nuværende Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch Classic. De to nyeste smartwatches fra Samsung var de første med Googles Wear OS 3, der kom med store forbedringer. Får Galaxy Watch 4-serien fire års Wear OS-opdateringer, må de forventes at blive opdateret med Wear OS 4, 5, 6 og 7.

Ældre smartwatches fra Samsung opdateres ikke til Wear OS, men vil stadig benytte Tizen OS, og de vil derfor ikke være med i denne nye opdateringspolitik. Udover Watch 4 vil dette også gælde for kommende Samsung-smartwatches.

Galaxy Watch 4
En ny softwareopdatering ruller ud i Galaxy Watch 4 netop nu.

Stor opdatering til Galaxy Watch 4

Samsung har også netop leveret en stor softwareopdatering til Galaxy Watch 4-serien. Her er nye funktioner som intervaltræningstilstande, et personligt søvntræningsprogram, indsigt i kropssammensætning og nye personlige urskiver.

Den nye softwareopdatering er tilgængelig til både Galaxy Watch 4 og Watch 4 Classic fra i dag, den 10. februar.

Se også: Test af smartwatches