Sony lancerer trio af trådløse headsets med EXTRA BASS

Sony præsenterer tre trådløse headsets med ekstra bund i: XB80BS, XB50BS og XB70BT

Sony lancerer trio af trådløse headsets med EXTRA BASS

Når der skal trænes, bør du boostes på vej af musik med ekstra bund i bassen. Det er idéen bag Sonys nye trio af trådløse Bluetooth-headsets med EXTRA BASS ™ teknologi: XB80BS, XB50BS og XB70BT. ”Forbedrede lave frekvenser giver musikken mere power, så du bliver fyldt med energi”, lyder det fra selskabet.

Læs også:  Sony XB950BT – en billig basbombe [TEST]

Enhederne opererer alle som in-ear headsets, men er væsentlige forskellige i deres ergonomi.

Lettest er MDR-XB50BS som er tiltænkt motionsløberen eller andre sportslige udfoldelser udendørs. Headsettet har små vinger til at fæstne det i øret, mens løbeturen står på. Enheden er IPX4 vandafvisende og afskrækkes derfor ikke af en byge eller to. Batteriet holder til 8½ times uafbrudt musikafspilning.

Se også:  Sony SBH70 – trådløst og talentfuldt headset [TEST]

MDR-XB80BS er tiltænkt de hårde træningspas i fitnesscenteret eller nær vand. Headsettet er mere robust med sin IPX5-certificering og holder til at blive sprøjtet til med vand. Den sættes på over ørene, og vil derfor ikke være til at flå af. Driftstiden er på 7 timer men XB80BS understøtter kvikopladning, så du hurtig kan komme i gang igen.

Sidste nyhed fra Sony er XB70BT og er møntet til hverdagsbrug. Den er designet som en halv halskæde og byder på enkel fjernbetjening. Her holder batteriet til 9 timers brug.

Alle tre modeller kommer i tre farver: blå, rød eller sort. De tre modeller kan købes i danske butikker fra i dag til følgende vejledende priser:

  • MDR-XB80BS – 1.200 kr,-
  • MDR-XB50BS – 650 kr,-
  • MDR-XB70BT – 750 kr,-
Sony trådløs headset træning
Sony MDR-XB80BS. Foto: sony