Store forbedringer på vej i det næste Apple Watch 7

Apples næste smartwatch får blandt andet mindre skærmkanter og hurtigere processor. En meget ventet funktion er dog blevet forsinket.

Store forbedringer på vej i det næste Apple Watch 7

Apple lancerer til september med al sandsynlighed næste generations smartwatch – formentlig kaldet Apple Watch 7. Og ifølge finansmediet Bloomberg, som har talt med kilder der har kendskab til Apples planer, er der meget at se frem til.

Apple Watch 7 kommer til at få flere større nyheder. Den mest iøjnefaldende bliver formentlig, at kanterne rundt om skærmen reduceres. Det kan enten resultere i lidt mindre dimensioner på uret, eller at skærmen forøges en anelse, samtidig med at uret beholder samme størrelse. Til gengæld bliver Apple Watch 7 en anelse tykkere end tidligere – dog kun i en grad, som ikke vil bemærkes.

Ligesom i Apple Watch 6 vil der også være en Ultra Wideband-chip i det Apple Watch 7. Med chippen kan du blandt andet lokalisere uret med din iPhone, hvis det forsvinder, ved hjælp af appen Find. Sidst, men ikke mindst, vil Apple Watch 7 også få en hurtigere processor og forbedret netværksteknologi indbygget.

Læs også: Disse Apple Watch vil kunne opdateres til watchOS 8

Måling af blodsukker udskudt i op til flere år

I længere tid har der floreret rygter om, at Apple arbejder på at implementere måling af blodsukker i Apple Watch. Det er en funktion, der kan være en stor hjælp til de mange diabetikere, som har behov for at holde deres blodsukker stabilt. Det ventes derfor at være en kæmpe nyhed, hvis Apple formår at gøre Apple Watch i stand til at måle netop dette.

Det tyder dog på, at funktionen ikke er klar lige foreløbig. Ifølge Bloomberg er muligheden for at måle blodsukker i Apple Watch formentlig ikke klar før om flere år.

Også hos konkurrenten Samsung har der været forlydender om, at måling af blodsukker vil blive tilføjet. Heller ikke Samsung ser dog ud til at få det implementeret i det kommende Galaxy Watch 4, som er lige om hjørnet.

Læs også: Find de bedste priser på Apple Watch

Hårdfør udgave af Apple Watch kommer næste år

Til gengæld vil en anden nyhed være klar inden for en overskuelig fremtid – nærmere næste år. Der har nemlig også floreret rygter om, at Apple arbejder på en hårdfør udgave af Apple Watch.

Det modstandsdygtige Apple Watch skulle efter planen have været lanceret i år, men nu menes det at være klar til lancering i løbet af næste år. Uret skulle angiveligt gå under navnet Apple Watch Explorer Edition og være i stand til at tage imod hårde stød og fald. Urkassen skulle samtidig være konstrueret af en hårdfør slags gummi, som kan tåle den hårde bebehandling.

Læs også: Apple arbejder på hårdfør udgave af Apple Watch

Mere om sagen

Flere forhold har spillet ind siden vi bragte denne artikel. Daniel Søgaard Hald fandt det relevant at følge op på temaet. 11/6/2021 gik vi videre med en artikel omkring Apple hyrer tidligere BMW-direktør til selvkørende bilprojekt – Det videre forløb i sagen finder du her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..