Teardown afslører: Udskiftelige hovedbånd i AirPods Max

Eksperter har skilt de nye AirPods Max fra hinanden, og det ser ud som om, at man kan udskifte hovedbåndet. Måske er Apple på trapperne med nyt tilbehør?

Teardown afslører: Udskiftelige hovedbånd i AirPods Max

Apples produkter er kendt for at være svære at skille fra hinanden og sætte sammen igen, men det har ikke stoppet folk i, at skille de nye AirPods Max fra hinanden. Formål er at se hvordan det er sat sammen og hvor lette AirPods Max er at reparere.

Det er nogle dygtige medarbejdere fra iFixIt samt en kinesisk YouTube-kanal, der har sat sig for at skille udstyret ad. Og inden i AirPods Max fandt de to 40mm dynamiske drivere, to magnetiske ørepuder, to Apple H1-chips og otte mikrofoner til aktiv støjreduktion.

Læs også: De første test af AirPods Max – imponerende lyd

Udskiftelige hovedbånd?

Dét i sig selv var ingen overraskelse, men det kom dog bag på dem, at hovedbåndet ret let kan fjernes, hvis man presser på et lille hul nær toppen af ​​hovedtelefonerne. Hovedbåndet springer derefter ud uden problemer, og netop dette har fået nogle til at spekulere i, om Apple har tænkt sig at frigive udskiftelige hovedbånd.

Apple tilbyder allerede udskiftelige ørepuder i forskellige farver, så hvorfor ikke også sælge nye hovedbånd? Det gode er, at det kan forlænge levetiden på AirPods Max.

AirPods Max teardown
AirPods Max teardown. Foto: iFixit

Grunden til, at dette er en god nyhed, er, at hovedbåndene er ret skrøbelige, og når de går i stykker. Skulle det ske, så har man typisk ikke andet valg end at købe helt nye hovedtelefoner. Hvis man kan skifte dem ud, behøver man altså ikke at købe et helt nyt par.

Selvom det ikke en funktion, som Apple har meldt noget officielt ud om endnu, så har man jo lov til at håbe på, at det kommer.

Se også: Nyt om hovedtelefoner og gadgets