Ultimate Ears Hyperboom: stor bærbar lyd og 24-timers batteritid

Hyperboom er Ultimate Ears mest larmende og mest basfyldte højtaler nogensinde. Seks gange mere bas end Megaboom 3.

Ultimate Ears Hyperboom: stor bærbar lyd og 24-timers batteritid

Ultimate Ears Hyperboom er højtaler-producentens seneste bud på en bærbar bluetooth-højtaler. Men det er en heftig en af slagsen. Med sine 36 x 19 x 19 centimeter og knap 6 kg er der lagt op til høj og basfyldt lyd. Faktisk spiller den tre gange så højt og med mere end seks gange mere bas end Megaboom 3, skriver Ultimate Ears. Ifølge producenten gengiver den enhver tone i detaljer, og har et genopladeligt 24-timers batteri .

Læs også: Guide: De bedste bærbare bluetooth højttalere

Bluetooth, jackstik og optisk-indgang

Ultimate Ears Hyperboom understøtter fire slags tilslutninger: to Bluetooth, et indgangstik på 3,5mm og et stik til optisk lydkabel. Det betyder, at man kan forbinde med to enheder; mobiler, computere og gaming konsoller, og nemt skifte mellem dem, ved blot at trykke på en knap. Den indbyggede equalizer i Hyperboom, læser miljøet og justerer sig automatisk efter ethvert rum, om det er indendørs eller udendørs.

Med Hyperboom taler vi om vores signatur Ultimate Ears lyd, og vi gør den større og højere end nogensinde før for at få fyldte rum med mennesker op at danse,” siger Mindy Fournier, produktmanageren fra Ultimate Ears. ”Med udgangspunkt i en smuk rig lyd, en rungende bas og en fænomenal rækkevidde tilføjede vi festelementer som nem musikdeling, brugerdefineret EQ og op til 24 timers batterilevetid, så du kan rocke enhver fest, i alle rum og have den perfekte playliste hele natten.”

Hyperboom er et godt bud på et højtaler til at holde festen kørende. Med dens IPXA-vurdering kan den holde til at blive spildt på og til vandplask fra poolen. Er mobilen er ved at løbe tør for strøm, sætter du den bare i USB-opladerporten på Hyperboom. Du kan også afspille, pause, og skippe sange direkte på højtaleren og affyre din favorit playliste fra Apple Music, Spotify til Android, Amazon Music og Deezer Premium ved et tryk på en knap.

Læs også: Guide: sommerens bedste trådløse højtalere

UE Hyperboom er ikke kun til fest

Hyperboom er ikke kun ment til festbrug, men også som en go-to højtaler til hverdagen. Dens solide, og elegante silhuet og unikke diamant form er overtrukket af et materiale, som er skabt til lyd og holdbarhed. De plettede dimensioner i stoffet og de kurvede kanter giver den en blødere finish, som er designet til at passe naturligt ind i hjemmet.

Hyperboom er tilknyttet BOOM-appen, som er tilgængelig i Apple App Store og Google Play Store.

På appen kan du tilslutte dine favoritplaylister, tænde og slukke højtaleren, justere volumen og mere til. Du kan også tjekke, om du har den nyeste software til din højtaler og tilkoble Hyperboom med enhver anden Boom, Megaboom eller Hyperboom-højtaler ved at bruge PartyUp på BOOM-appen.

Læs også: Ultimate Ears tilføjer Spotify til udvalgte højtalere

Ultimate Ears Hyper i butikkerne til marts

Ultimate Ears Hyperboom er tilgængelig fra tidlig marts i udvalgte lande, og vejledende udsalgspris er 2.999 kroner. Vi får selvfølgelig Ultimate Ears Hyperboom til test.

Læs også: Sådan forbindes bluetooth-hovedtelefoner og højtalere til mobilen