Fokus: Top 10 mest populære mobiltelefoner (juni 2020)

Et overblik over de mest populære mobiltelefoner i Danmark lige nu. På listen finder man flere af sidste års topmodeller, som nu kan findes til billligere penge.

Fokus: Top 10 mest populære mobiltelefoner (juni 2020)

Hver uge er vi klar med et nyt afsnit af Fokus, hvor vi snakker om alt det der er sket i ugen; nye mobiltelefoner, Internet of Things, elbiler og meget meget mere. Er du fristet, så kan du finde flere afsnit på vores Youtube-kanal, Teknofil. I denne uge er vores tre hovedemner top 10 mest populære mobiltelefoner, Smittestop-appen og en guide til sikkerhedskameraer.

Tidsskema for videoen:

 • Kortnyt: 1:20
 • Smittestop app: 9:20
 • Guide til overvågningskameraer: 13:21
 • Mest populære telefoner: 17:25
 • Seerspørgsmål: 21:40

De 10 mest populære mobiltelefoner

Det er blevet tid til et kig på nogle af markedet mest populære mobiltelefoner. Her er der faktisk flere overraskelser iblandt samt en meget forventet newcomer på andenpladsen. Huaweis P30 Pro, som efterhånden har mere end et par på bagen, er landet på førstepladsen. Det er stadig en fremragende mobiltelefon og Huawei P30 Pro fik i test flotte 5 ud af 6 stjerner. Samsung mellemklasse-mobil, Galaxy A50, er populær nok til at lande på listens femteplads.

Læs også: Test: Samsung Galaxy A50 – A for anbefalelsesværdig

Vi har trukket data ud på de telefoner, der er lavet flest prissammenligninger på på tværs af alle medier hos Mobilselskabet ApS: Mobil.nu, mobilsiden.dk, telepristjek.dk, mobilkunden.dk, pricepusher.dk, mobilpriser.dk og teleprisguide.dk. Her er de mest populære mobiltelefoner lige nu:

 1. Huawei P30 Pro. Se aktuelle priser på Huawei P30 Pro
 2. Apple iPhone SE. Se aktuelle priser på Apple iPhone SE
 3. Apple iPhone 11. Se aktuelle priser på Apple iPhone 11
 4. Samsung Galaxy S20 Ultra. Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S20 Ultra
 5. Samsung Galaxy A50. Se aktuelle priser på Samsung Galaxy A50
 6. Samsung Galaxy S10. Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S10
 7. Apple iPhone 11 Pro. Se aktuelle priser på Apple iPhone 11 Pro
 8. OnePlus 8 Pro. Se aktuelle priser på OnePlus 8 Pro
 9. Samsung Galaxy Note 10. Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Note 10
 10. Samsung Galaxy S10 Plus. Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S10 Plus

Se også: Find priser på de bedste mobiletelefoner

Sikkerhedskameraer og Smittestop-app

Mobiler er ikke alt hvad vi snakker om i denne omgang Fokus. Vi kigger lidt nærmere på sikkerhedskameraer og hvad man skal overveje, inden man går ud og investere i disse. Her kan man også læse Mobilsidens guide til sikkerhedskameraer.

Vi er også et smut forbi myndighedernes officielle smittestop-app, som nu endelig er blevet frigivet og klar til download. Men hvordan håndterer appen tilladelser, og dermed privatliv og overvågning? Se med i videoen herover.

Som altid svarer vi på seernes gode spørgsmål. Har du et spørgsmål til os, så stil det i kommentarfeltet herunder.

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald kørte videre med bolden. 16/6/2020 publicerede redaktionen et indlæg omkring Sparetips: De bedste mobiltelefoner til børn – Du kan læse den her. Se også seneste nyt om emnet her.