Bliv ferieklar: Billige mobilabonnementer med ekstra EU-data

Er dit mobilabonnement klar til en rejsen til udlandet? Her er mobilabonnementer på tilbud med ekstra meget roaming inkluderet.

Bliv ferieklar: Billige mobilabonnementer med ekstra EU-data

Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke har inkluderet roaming i dit mobilabonnement, som man rejser udenlands med. Heldigvis har langt de fleste mobilabonnementer i dag roaming i EU, men spørgsmålet er om du har nok? Her er en række billige mobilabonnementer på tilbud med ekstra meget data, der kan bruges i Europa.

Brug mobilen på i udlandet, som du bruger den hjemme

Den måde vi bruger vores mobiltelefoner på i dag betyder, at vi er dybt afhængige af at have adgang til internettet. Apps, beskeder, streaming, videoopkald og mange andre tjenester fungerer ikke uden mobildata. Det er ikke noget problem hjemme i Danmark, men når vi rejser til udlandet, skal vi helst kunne bruge mobilen som derhjemme.

Og det er i dag bestemt muligt, at bruge mobilen i hele Europa, præcis som man bruger den derhjemme. Man skal blot sørge for, at man har EU-data nok til det – og det er faktisk slet ikke så dyrt.

Sommeren og sommerferien nærmer sig hastigt. Og det har betydet, at flere teleselskaber har tilføjet ekstra meget roaming i deres mobilabonnementer og samtidig frister med gode tilbudspriser. Vi tager et kig på dem herunder, så du og din mobil kan blive klar til rejsen i udlandet.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Mobilabonnementer på tilbud med ekstra roaming

Oister

Abonnement: Fri data, 50 GB data og 36 GB EU-data (frem til 31/8)
Pris per måned: 99 kroner (29 kroner de første to måneder)

Se aktuelle tilbud hos Oister

CBB

Abonnement: Fri tale, 50 GB data og 40 GB EU-data (frem til 31/8)
Pris per måned: 119 kroner (59 kroner de første tre måneder)

Se aktuelle tilbud hos CBB

Call me

Abonnement: Fri tale, 50 GB data og 30 GB EU-data (frem til 31/8)
Pris per måned: 119 kroner (59 kroner de første tre måneder)

Se aktuelle tilbud hos Call Me

Find billig mobilabonnement