De mest anbefalelsesværdige mobilabonnementer

Der er en jungle af mobilabonnementer at vælge i mellem. Her kigger vi på nogle meget forskellige og meget anbefalelsesværdige mobilabonnementer.

De mest anbefalelsesværdige mobilabonnementer

Skal man vælge det billigste, det med med fri data eller det mobilabonnement med rabat på streamingtjenester? Det er lidt af en jungle som forbruger at finde rundt i telemarkedet, og det hjælper slet ikke at priserne ændrer sig konstant. For at hjælpe lidt på vej, så giver vi vores bud på nogle af de mest anbefalelsesværdige mobilabonnementer, hvor der burde være noget for alle.

Vi har alle forskellige krav til vores mobilabonnementer, og heldigvis er der utrolig stor variation blandt de danske teleselskabers abonnementer. Her kan man finde overraskende billige priser, men der er også abonnementer med masser af roaming, streamingtjenester eller store pakker mobildata.

Herunder finder du et mobilabonnement, hvor man får utroligt meget til billige penge, et med timevis af underholdning til hele familien, et med masser af mobildata og et med tonsvis af roaming.

Hallo.dk – Meget mobilabonnement for pengene

For under 100 kroner hos Hallo.dk får man hele 60 GB data og 20 timers tale. Der er inkluderet 10 GB roaming og så får man TDCs gode netværk oven i hatten. Tilbuddet udløber den 24. juni, så du skal være hurtig.

Abonnementet indeholder: 60 GB data, 20 timers tale, SMS og MMS.
Netværk: TDC.
Pris: 99 kroner per måned. Se abonnementet hos Hallo.dk

Telmore – Masser af underholdning

Hos Telmore er man gået all-in på underholdning. Telmores Play-abonnementer har nu Netflix, HBO Nordic, TV2 Play, ViaPlay, Telmore Musik og BookMate at byde på. Streamingtjenesterne hos Telmore er sammensat i forskellige pakker, så man kan vælge ud fra abonnements- og streamingtjeneste-behov. Herunder har vi valgt det billigste Telmore Play-abonnement med nogle af de mest populære streamingtjenester inkluderet. Og derudover byder abonnementet på fri tale, 50 GB data og 19 GB roaming.

Abonnementet indeholder: 50 GB data, fri tale, SMS og MMS. Netflix, TV2 Play og HBO Nordic.
Netværk: TDC.
Pris: 299 kroner per måned. Se abonnementet hos Telmore

CBB Mobil – Mobilabonnement med fri data

Det bliver meget snart dyrere at få fri data. Oisters abonnement med fri data fjernes i dag og CBB Mobils i morgen. Vi har valgt at tage CBBs med, da det giver en lidt større chance for, at du kan nå at se det. Hos CBB Mobil får man kort og godt: Fri data, fri tale og 11 GB roaming til en skarp pris. Efter i morgen er de billigste med fri data Telenor til 250 kroner og Telia til 249 kroner.

Abonnementet indeholder: fri data, fri tale, SMS og MMS. 11 GB til roaming i EU.
Netværk: Telenor/Telia.
Pris: 179 kroner per måned. Se mobilabonnementet med fri data hos CBB

Duka – Mobilabonnement med mest roaming

Rejser du meget og har brug for masser af roaming, så er Duka et virkelig godt bud. Duka bruger Telias netværk og man kan benytte hele datapakken i abonnementet til EU roaming. Lige nu sparer man 20 kroner om måneden på Dukas mest populære abonnement. Her får man fri tale, 20 GB data og selvfølgelig 20 GB EU roaming til 99 kroner. Abonnementsprisen gælder indtil 31. august. Duka har også et abonnement med 50 GB data.

Abonnementet indeholder: 20 GB data, fri tale, SMS og MMS. 20 GB til roaming i EU.
Netværk: Telia/Telenor.
Pris: 99 kroner per måned. Se mobilabonnementet hos Duka

Hold øje med priser på mobilabonnementer

Priserne og indholdet i mobilabonnementerne ændrer sig hele tiden, og man kan altid følge med i udviklingen på Telepristjek.dk. Der er ofte penge at spare, ved at skifte mobilabonnement – det tager ikke længe og er meget simpelt.

Det var vores bud på de mest anbefalelsesværdige mobilabonnementer. Har du et godt bud på et billigt mobilabonnement, så skriv gerne en kommentar herunder.

Sidste nyt om Roaming

Fortællingen slutter ikke her. Daniel Søgaard Hald fulgte op på historien. 26/5/2020 vinklede vi sagen videre med sagen Sparetips: Udnyt mobilt bredbånd med ekstra datakort – Følg det videre forløb her. Få også seneste nyt om sagen ved at trykke her..