Gør din Android-mobil nyere at se på. Pris: 6 kr. [TIP]

Den populære app ’Nova Launcher’ kan give din Android-smartphone et helt nyt look - nu kan du få den til spotpris.

Gør din Android-mobil nyere at se på. Pris: 6 kr. [TIP]

Vil du forny både udseende og funktioner på din Android-smartphone? Så er app’en Nova-launcher sandsynligvis en af de billigste og bedste løsninger til netop den opgave.

App’en er en såkaldt ’launcher’ der erstatter din nuværende hjemmeskærm med et minimalistisk interface, der læner sig tæt op af Google egne ’Material’ designforskrifter.

Nova Launcher rummer dog langt flere tilpasningsmuligheder end Googles forbillede, med en rig palette af indstillinger som giver en hurtigere tilgang til mobilens apps eller funktioner. Du kan blandt andet selv vælge hvad der skal ske, når du swiper, pincher eller dobbeltprikker på hjemmeskærmen.

Er Android-versionen på din smartphone af ældre dato, kan du med fordel bruge Nova til at give mobilen et look, der læner sig tæt op af nyeste Android-version.

Se også:  Besvar undersøgelser i Google Panel og optjen kredit til apps

Til spotpris lige nu

Selve App’en Nova Launcher er gratis, men i juledagene kan du med fordel investere i den funktionsrige ’Nova Launcher Prime’.

Frem til 1. januar er app’en pris reduceret med 80 procent – bare 6 kroner.

Klik her for at prøve Nova Launcher og her for at udnytte tilbuddet på Nova Launcher Prime. App’en har en gennemsnittelig karakter på Google på 4,8/5.

Savner du lidt inspiration til, hvordan du kan udsmykke din hjemmeskærm, kan du se Mobilsidens læseres hjemmeskærme her, hvor Nova Launcher er stærkt repræsenteret.