De 5 nyeste og hotteste trådløse højtalere

En ny Bluetooth og/eller Wi-Fi højtaler? Tjek Sonos Move 2, Ultimate Ears Epicboom, JBL Authentics 500 og to andre af de nyeste højtalere ud.

De 5 nyeste og hotteste trådløse højtalere

Vil du have god bærbar lyd over Bluetooth? En af de nyeste, hotteste og bedste trådløse højtalere til hjemmet? Sommeren og efteråret har budt på nye spændende trådløse højtalere, som vi her kigger nærmere på.

Se også:

De fem nye trådløse højtalere vi her kigger nærmere på er Sonos Move 2, Ultimate Ears Epicboom, JBL Authentics 500, Sonos Era 300 og B&O Beolab 8.

Se også: Test af trådløse højtalere

Sonos Move 2

Sonos Move 2

Den første er spritny og fra velkendte Sonos. Move 2 er en ny udgave af den originale Move-højtaler fra 2019, som var en fremragende trådløst højtaler til hjem og på farten. Den nye har fået flere forbedringer.

Move 2 skulle have forbedret lyd, mulighed for stereoparring og så er den også mere bæredygtig. Der kan afspilles både via Bluetooth og Wi-Fi.

Sonos Move 2 har fået dobbelt så lang batteritid, så den nu spiller op til 24 timer.

Move 2 er klar til salg den 20. september til en pris på 3.699 kroner.

Se aktuelle priser på Sonos Move

Ultimate Ears Epicboom

Ultimate Ears Epicboom

Den næste højtaler er fra Ultimate Ears, der tidligere har forkælet vores ører med deres Wonderboom, Megaboom og ikke mindst Hyperboom. Den nye Epicboom ser ganske interessant ud.

UE Epicboom lover forbedret og stor 360 graders lyd fra den relativt kompakte højtaler. Der er proppet en stor 4,6 tommer basenhed ind i den, for at opnå basklarhed og fordybende lyd.

Der er mulighed for at stereoparre med en anden Epicboom eller andre højtalere fra mærket. Den spiller via Bluetooth, hvor der loves en rækkevidde på 55 meter. Batteritiden er på 17 timer.

Som et dejligt plus er Epicboom fremstillet af 100% genanvendt polyesterstof og mindst 59% genanvendt plast.

Epicboom er klar til salg den 22. september til en pris på 2.799 kroner.

Se aktuelle priser på UE Megaboom 3

JBL Authentics 500

JBL Authentics 500

Se lige den nye trådløse højtaler fra JBL? Det er da et design, der skiller sig ud fra mængden. Denne højtaler går under navnet Authentics 500 og er det nye flagskib fra JBL.

JBL Authentics 500 er udstyret med tre 1″ diskanthøjttalere og tre 2,75″ mellemtone bashøjttalere, som giver krystalklar lyd, samtidig med at en 6,5″ nedadgående subwoofer leverer præcis bas.

Der er indbygget Google Assistent og Amazon Alexa til stemmestyring og mulighed for multiroom med andre højtalere fra JBL.

Der er ikke et batteri i JBL Authentics 500, så det er udelukkende en trådløs højtaler til brug i hjemmet. Der kan afspilles via Bluetooth og Wi-Fi (kabel og trådløst).

JBL Authentics 500 er klar til salg den 15. september til en pris på 4.499 kroner.

Se aktuelle priser på JBL Flip 6

Sonos Era 300

Sonos Era 300

Vi kan ikke lave et overblik med de nyeste og hotteste trådløse højtalere, uden at inkludere Sonos’ Era 300. Godt nok er Era 300 ikke helt ny længere, men den er for god til ikke at have med.

Sonos Era 300 er en fantastisk velspillende trådløs højtaler, der spiller langt over dens størrelse og fylder hele rummet med lyd. Den kan selv indstille lyden, så den passer perfekt til akustikken hos dig.

Sonos Era 300 kan afspille via Bluetooth, AirPlay 2 eller Wi-Fi, og der understøttes multiroom med andre højtalere fra producenten. Den kan også bruges som fx baghøjtalere i et surround-setup.

Era 300 er lavet af 40 procent genbrugsplast, bruger meget lidt strøm og kommer i bæredygtig indpakning.

Se laveste pris på Sonos Era 300

B&O Beolab 8

B&O Beolab 8

Til sidst er der B&O Beolab 8. Det er nok ikke en trådløs højtaler for alle og enhver, for prisen er nemlig 18.490 kroner.

Men der er vist ingen tvivl om, at den er både velspillende og velbygget. Designet er dog nok en smagssag. B&O lover, at Beolab 8 overlegen dybde og bas. Og skulle der være økonomisk overskud til det, kan to Beolab 8 parres til lækker stereolyd.

Der kan sendes musik til Beolab 8 via enten Bluetooth eller Wi-Fi, den kan også forbindes til en række Bang & Olufsen tv og lydsystemer.

Beolab 8 er bygget i aluminimum og et valg mellem træ og stof.

Beolab 8 er i butikkerne fra den 30. oktober.

Se laveste priser på trådløse højtalere