Julegave-ideer: mobiler, tablets, hovedtelefoner og højtalere

De bedste elektronik julegave-ideer og ønsker - Vi guider til de bedste ønsker inden for mobiler, tablets, hovedtelefoner og bluetooth højtalere til ham og hende.

Julen nærmer sig og der skal findes på gode julegaver. Men det der med at finde på gode julegaver kan være utroligt svært, og det kan være fristende at købe det typiske gavekort. Men vil du gerne give noget, som både ham og hende kan blive glad for i lang tid fremover, så har vi lavet vores bud på dette. Her er vores guide med julegave-ideer, tips og ønsker til ham og hende fra 400 og op til 4.500 kroner med mobiler, tablets, hovedtelefoner og bluetooth højtalere.

Gavekort, strømper og (kedelige) bløde pakker? De bløde pakker behøver bestemt ikke være kedelige, men ofte er det mere spændende med de hårde pakker – i hvert fald hvis du spørger os. Derfor har vi gjort arbejdet for dig og fundet frem til nogle af de bedste stykker elektronik, som med spændthed kan gemmes under årets juletræ. Her er det både mobiltelefoner, tablets og tilbehør, hvor vi i hver kategori har fundet de bedste produkter, til overkommelige penge – perfekte til julegave-ideer.

De bedste elektronik julegaver

Mobiler i julegave:

Læs også: Test af Samsung Galaxy S20 FE 5G

Tablets i julegave:

  • iPad 10,2 (2020) – pris omkring 2.799 kroner
  • Samsung Galaxy Tab A7 – pris fra omkring 1.500 kroner
  • Microsoft Surface Go 2 – pris fra omkring 3.600 kroner

Se også: Sammenlign priser på iPads og tablets

Hovedtelefoner i julegave:

  • Sony WH-1000XM4: Over-ear med fantastisk lyd, batteri og støjreduktion. Læs test af Sony WH-1000XM4. Pris fra omkring 2.800 kroner.
  • Jabra Elite 75T: Helt trådløse in-ear med virkelig god komfort og lyd – og nu med ANC. Læs test af Jabra Elite 75T. Pris fra omkring 1.000 kroner. Alternativt er også Jabra Elite Active 65T anbefalelsesværdige, som er nede i 600 kroner. Læs test af Jabra Elite 65t.
  • JBL live 650 BTNC: Trådløse over-ear med god lyd og støjreduktion til en skarp pris på omkring 600 kroner. Læs test af JBL live 650 BTNC.

Bluetooth-højtalere i julegave:

  • Ultimate Ears Wonderboom 2: Lille bærbar bluetooth-højtaler med god lyd. Pris omkring 450 kroner. Læs test af Wonderboom 2.
  • Google Nest Audio: Perfekt til smarthome og så spiller den virkelig godt. Pris fra 649 kroner. Læs test af Google Nest Audio.
  • B&O Beolit 20: Når lyden skal være virkelig god og kvaliteten i top. Har indbygget trådløs oplader. Pris fra 3.750 kroner.

Også i denne uges Fokus

Hovedtemaet i denne uges Fokus var julegave-ideer, men vi var også omkring den første test af 5G mobilt internet. Vi har nemlig fået fingre i 5G mobilt bredbånd fra Telmore samt en Huawei H122 5G router, der har fungeret som kontorets internet.

Har 5G-forbindelsen givet smæk på hastigheden? Ikke sådan at vi er blæst helt væk. Det har klart været hurtigere end vores 4G mobilt bredbånd, men hastigheden har været svingende. Omkring 400 mbps, når der har været mest smæk på, til 15-20 mbps, når der har været travlt på mobilnetværket.

Læs den fulde test af 5G mobilt bredbånd her.

Stor præmie på højkant – vind flagskibstelefon

Jep, den er god nok. I denne omgang af Fokus har vi sat en virkelig fed mobiltelefon på højkant. Det drejer sig om en Motorola Edge+, som er producentens absolutte topmodel til en vejledende pris på 7.999 kroner. Der er tale om en enhed vi har haft til test. Den er i rigtig god stand, men kommer uden garantibevis.

Det er ganske let at deltage i konkurrencen om Motorola Edge+. Stil og et spørgsmål eller kom med ideer til hvad vi skal lave videoer om, så er du med i konkurrencen. Du kan kommentere herunder eller på Youtube.

Læs også: Test af Motorola Edge+

Opfølgning:

Interessen for tematikken fortsatte. Daniel Søgaard Hald fortsatte fortællingen. 13/7/2020 kom der nyt i sagen med et indlæg omkring Citation Oasis: højtaler med Google Assistent og trådløs opladningKlik her for den efterfølgende artikel.. Det sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.