PS3 Slim er langsommere end originalen

Både kvaliteten og hastigheden er ringere i PS3 Slim i forhold til originalen, når der er tale om afspilningen af DVD og Blu-ray.

PS3 Slim er langsommere end originalen

Den er tyndere og mere strømlinet. Men den er også langsommere.

Hjemmesiden Blu-ray.com har kigget på egenskaberne for nye PlayStation 3 Slim som Blu-ray-afspiller. Her konkluderes det, at den er væsentlig mere sløv end forgængeren. Eksempelvis tog det ti sekunder længere at indlæse filmen The Nightmare Before Christmas.

Til gengæld kan man så glæde sig over, at PS3 Slim bruger mindre strøm end sin forgænger. PS3 Slim blev målt til 75W mod 167W på PS3 60GB, ved afspilning af Blu-ray film – altså næsten en halvering.

En anden forbedring er støjniveauet, der er væsentlig mindre på PS3 Slim. Ifølge Blu-ray.com er støjniveauet 10 dB mindre på Slim end på den originale 60GB PS3.

Kvalitetsmæssigt er PS3 Slim, ligesom PS3, en temmelig kapabel Blu-ray-afspiller. Men ifølge Home Cinema Choice er Slim ikke specielt god som CD- eller DVD-afspiller. Den er endda værre end den oprindelige PS3, der i forvejen blev anset som en middelmådig CD- og DVD-afspiller, lyder udmeldingen.