Headset: Jabra BT530 (produkttest)

Støjreduktionen virker godt og prisen er rigtig, men komforten halter.

Headset: Jabra BT530 (produkttest)

Headsettet BT530 skal sælges på teknikken “Noise Blackout” som fjerner uønsket baggrunddstøj f.eks. fra bilen, uden det reducerer samtalekvaliteten. Vores test viser, at produktet næsten holder, hvad det lover.

Ikke én eneste gang har vi oplevet “hva’ – jeg kan ikke høre, hvad du siger“, hvilket er et rigtig godt tegn, når vi taler headsets. På kontoret har begge parter i samtalen haft en god, tydelig lyd, uden udfald. Ved bilkørsel kan modparten stort set ikke høre bilstøjen, men headsettets lyd i øret, opleves for lav når omgivelserne støjer.

Selvom Jabra kombinerer gummidutter til ørerne med en bøjle, bliver komforten aldrig helt god. Der kræves tålmodighed for, at finde en fungerende kombination.

I salgspakken medfølger udover oplader også et USB-ladekabel til computeren. Tænd/sluk knappen er en skydekontakt, hvilket gør det hurtigt at slå headsettet fra og til.

Konklusion: God lyd og velfungerende støjreduktion, med en udfordrende komfort. God balance mellem pris og kvalitet (Prisen er 599 kroner vejledende).