Nokia BH-608 Headset (produkttest)

TEST: Over tre timers samtale på 15 minutters opladning! Nokia Bluetooth Headset BH-608 til under 500 kroner er et alle tiders headset.

Nokia BH-608 Headset (produkttest)

Tanken “WTF” (What The Fuck) strejfede mig, da headsettet BH-608 blev pakket ud. En klods med klips til tøjet, der går op i en ledning og ender i en hovedtelefon… Det er beskrivelsen af dette, på overfladen, mystiske headset.

Selvom designet ved første øjekast virker underligt, viser det sig ret hurtigt at give mening.

I klipsen til tøjet sidder besvar-knap, volumenknapper, ladestik og den øvrige teknik, samt en støjmikrofon, der lytter til baggrundsstøjen, og bruger den til efterbehandling af lyden. Resultatet er en tydelig og klar i lyd i begge ender – selv i støjende omgivelser.

På ledningen sidder den almindelige mikrofon, der opfanger det du siger, samt en mikrofonafbryder.

Headsettet kommunikerer med mobilen via Bluetooth.

Ser godt ud og lyder godt

Udover at lyde rigtigt godt, så ser man faktisk også godt ud med headsettet på.

Man behøver ikke rende rundt med en kæmpe gadget på øret og “se travl ud”. Ørepluggen kan blot sættes i når behovet opstår, og desuden er der indbygget vibrator i tøjklipsen, så man let kan mærke, når telefonen ringer.

Nokia BH-608 bruger i øvrigt ikke ret meget strøm og kan til mit brug, snildt holde i en hel uge uden opladning.

Dertil skal lægges, at prisen ligger under 500 kroner – og at du får rigtigt meget brugs-glæde for pengene. Uden diskussion er BH-608 et headset til topkarakter – seks ud af seks stjerner.

Historien slutter ikke her

Sagens videre udvikling om temaet. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 18/9/2010 gik vi et spadestik dybere og bragte en artikel om Tre nye headset fra Jabra – Læs fortsættelsen her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..