Aiways U6 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 379.990,- Test Score er 69/100 - Over middel - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på U6.

Aiways U6 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
405 kmRækkevidde (WLTP)
30 min.Ladetid (10-80%)
160 kW (215 hk)Motorens ydeevne

Aiways U6 er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 27 feb 24 var fra 379.990,-, hvilket placerer elbilen fra Aiways blandt de noget dyrere SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Aiways U6 kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Aiways U6 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Aiways U6. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 69/100, hvilket placerer Aiways U6 udenfor Top 10 bedste 16 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Aiways U6

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Aiways U6. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Aiways U6

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Aiways U6 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen