Fiat 500e Cabriolet - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 294.990,- Test Score er 59/100 - Gennemsnitlig - og EURO NCAP Crashtest giver 4/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på 500e Cabriolet.

Fiat 500e Cabriolet - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
302 kmRækkevidde (WLTP)
25 min.Ladetid (10-80%)
87 kW (118 hk)Motorens ydeevne

Fiat 500e Cabriolet er en Hatchback i Bybil-klassen. Prisen d. 17 apr 24 var fra 294.990,-, hvilket placerer elbilen fra Fiat blandt de noget dyrere Hatchback i Bybil-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Fiat 500e Cabriolet kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Fiat 500e Cabriolet har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Fiat 500e Cabriolet. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 59/100, hvilket placerer Fiat 500e Cabriolet som den 6. bedste Hatchback i Bybil-klassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Fiat 500e Cabriolet

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Fiat 500e Cabriolet. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Fiat 500e Cabriolet

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Fiat 500e Cabriolet og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen