Maxus Euniq6 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 389.900,- Test Score er 49/100 - Under middel - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Euniq6.

Maxus Euniq6 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
354 kmRækkevidde (WLTP)
35 min.Ladetid (10-80%)
130 kW (177 hk)Motorens ydeevne

Maxus Euniq6 er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 21 apr 24 var fra 389.900,-, hvilket placerer elbilen fra Maxus blandt de noget dyrere SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Maxus Euniq6 kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Maxus Euniq6 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Maxus Euniq6. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 49/100, hvilket placerer Maxus Euniq6 som den 6. bedste SUV i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Maxus Euniq6 så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Maxus Euniq6

Kvalitet/Pris Ratio for Maxus Euniq6 er 1.58, hvilket placerer Maxus Euniq6 relativt langt nede på listen, nummer 23, over SUV i Mellemklassen, der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 1.58 - Der er ikke noget særligt at udsætte på prisen. Prisen matcher kvaliteten. Du får ganske enkelt en SUV i Mellemklassen, hvor kvaliteten hænger sammen med prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Maxus Euniq6 er; 1.58 - Kvaliteten matcher nogenlunde prisen.

Euro NCAP Crashtest af Maxus Euniq6

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Maxus Euniq6. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Maxus Euniq6

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Maxus Euniq6 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen