Porsche Taycan Sport Turismo - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 939.900,- Test Score er 88/100 - Fremragende - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Taycan Sport Turismo.

Porsche Taycan Sport Turismo - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
565 kmRækkevidde (WLTP)
18 min.Ladetid (10-80%)
300 kW (408 hk)Motorens ydeevne

Porsche Taycan Sport Turismo er en Stationcar i Premium-klassen. Prisen d. 20 jul 24 var fra 939.900,-, hvilket placerer elbilen fra Porsche som den billigste Stationcar i Premium-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Porsche Taycan Sport Turismo kommer i varianterne; Taycan Sport Turismo 4S, Taycan Sport Turismo Turbo, Taycan Sport Turismo Turbo S og Taycan Sport Turismo. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Porsche Taycan Sport Turismo har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Porsche Taycan Sport Turismo. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 88/100, hvilket placerer Porsche Taycan Sport Turismo som den 2. bedste Stationcar i Premium-klassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Porsche Taycan Sport Turismo så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Porsche Taycan Sport Turismo

Kvalitet/Pris Ratio for Porsche Taycan Sport Turismo er 0.88, hvilket placerer Porsche Taycan Sport Turismo som den Stationcar i Premium-klassen der er 2. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 0.88 - Ud fra et kvalitetsmæssigt synspunkt er prisen for høj. Med Porsche Taycan Sport Turismo får du ganske enkelt en elbil af lav kvalitet, men til en høj pris. Der er absolut bedre alternativer på markedet.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Porsche Taycan Sport Turismo er; 0.88 - Prisen er alt for høj i forhold til kvaliteten.

Euro NCAP Crashtest af Porsche Taycan Sport Turismo

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Porsche Taycan Sport Turismo. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Porsche Taycan Sport Turismo

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Porsche Taycan Sport Turismo og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen