BMW i7 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 1.150.898,- Test Score er 86/100 - Fremragende - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på i7.

BMW i7 xDrive50 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
610 kmRækkevidde (WLTP)
34 min.Ladetid (10-80%)
335 kW (455 hk)Motorens ydeevne

BMW i7 er en Sedan i Premium-klassen. Prisen d. 13 apr 24 var fra 1.150.898,-, hvilket placerer elbilen fra BMW som den 3. billigste Sedan i Premium-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

BMW i7 kommer i varianterne; i7 xDrive50 og i7 xDrive60. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på BMW i7 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt BMW i7 xDrive50. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 86/100, hvilket placerer BMW i7 som den 2. bedste Sedan i Premium-klassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af BMW i7 xDrive50

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af BMW i7 xDrive50. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en BMW i7 xDrive50

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor BMW i7 xDrive50 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen