BMW i7 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 1.150.898,- Test Score er 86/100 - Fremragende - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på i7.

BMW i7 xDrive50 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
610 kmRækkevidde (WLTP)
34 min.Ladetid (10-80%)
335 kW (455 hk)Motorens ydeevne

BMW i7 er en Sedan i Premium-klassen. Prisen d. 16 jul 24 var fra 1.150.898,-, hvilket placerer elbilen fra BMW som den 3. billigste Sedan i Premium-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

BMW i7 kommer i varianterne; i7 xDrive50 og i7 xDrive60. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på BMW i7 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt BMW i7 xDrive50. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 86/100, hvilket placerer BMW i7 som den 2. bedste Sedan i Premium-klassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på BMW i7 xDrive50 så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for BMW i7 xDrive50

Kvalitet/Pris Ratio for BMW i7 xDrive50 er 0.56, hvilket placerer BMW i7 xDrive50 som den Sedan i Premium-klassen der er 3. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 0.56 - Ud fra et kvalitetsmæssigt synspunkt er prisen for høj. Med BMW i7 xDrive50 får du ganske enkelt en elbil af lav kvalitet, men til en høj pris. Der er absolut bedre alternativer på markedet.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for BMW i7 xDrive50 er; 0.56 - Prisen er alt for høj i forhold til kvaliteten.

Euro NCAP Crashtest af BMW i7 xDrive50

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af BMW i7 xDrive50. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en BMW i7 xDrive50

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor BMW i7 xDrive50 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen