SAIC Maxus MIFA 9 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 619.900,- Test Score er 71/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på MIFA 9.

SAIC Maxus MIFA 9 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
440 kmRækkevidde (WLTP)
N/ALadetid (10-80%)
180 kW / 245 hkMotorens ydeevne

SAIC Maxus MIFA 9 er en MPV i Mellemklassen. Prisen d. 28 nov 23 var fra 619.900,-, hvilket placerer elbilen fra SAIC Maxus som den 5. billigste MPV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

SAIC Maxus MIFA 9 kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på SAIC Maxus MIFA 9 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt SAIC Maxus MIFA 9. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 71/100, hvilket placerer SAIC Maxus MIFA 9 som den 3. bedste MPV i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på SAIC Maxus MIFA 9 så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for SAIC Maxus MIFA 9

Kvalitet/Pris Ratio for SAIC Maxus MIFA 9 er 1.31, hvilket placerer SAIC Maxus MIFA 9 som den MPV i Mellemklassen der er 5. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 1.31 - Der er ikke noget særligt at udsætte på prisen. Prisen matcher kvaliteten. Du får ganske enkelt en MPV i Mellemklassen, hvor kvaliteten hænger sammen med prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for SAIC Maxus MIFA 9 er; 1.31 - Kvaliteten matcher nogenlunde prisen.

SAIC Maxus MIFA 9 scorer 5 Stjerner i Euro NCAP Crashtest

SAIC Maxus MIFA 9 er blevet Crashtestet af Euro NCAP. Deres kollisions- og sikkerhedstest har resulteret i en samlet kvalitetsscore på 5 stjerner ud af fem mulige.

Euro NCAPs samlede bedømmelse af elbilens sikkerhed er fremkommet ved særskilte test af sikkerheden for:

Kvalitetsparameter Test Score
Voksenpassager 93%
Børn 89%
Sikkerhedsfunktioner 83%
Bløde medtrafikanter 73%

I følge Euro NCAPs sikkerhedstest er SAIC Maxus MIFA 9 - 5/5 stjerner - blandt de absolut mest sikre elbiler på markedet og derfor en elbil vi her på redaktionen kan anbefale til familier.
Nicolas Fredriksen, Ansvarshavende Redaktør på Mobilsiden.dk

Bestil en prøvetur i en SAIC Maxus MIFA 9

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor SAIC Maxus MIFA 9 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen