Hovedtelefonstikket gør comeback i to OnePlus-smartphones

OnePlus ser ud til at introducere en 3,5 mm jackudgang i to nye billige OnePlus Nord-mobiler. Denne "feature" blev ellers skrottet i de dyrere flagskibe siden OnePlus 7 sidste år.

Hovedtelefonstikket gør comeback i to OnePlus-smartphones

Er du stadig fan er den gode, gamle jack-udgang til 3,5 mm hovedtelefonstik? Så er der godt nyt, hvis du er til OnePlus-smartphopnes.

OnePlus er nemlig på vej med hele to smartphones, som begge kommer med den efterhånden snart uddøde lydudgang i smartphones. Det afslører den velkendte tipster Steve Hemmerstoffer – også kendt som OnLeaks – på mediet Voice (1, 2).

Ifølge oplysningerne arbejder OnePlus på to billige OnePlus Nord-smartphones, og de skulle altså begge have lydudgangen til hovedtelefonstik. Det er ellers en ”feature”, som man må undvære, hvis man investerer i OnePlus’ flagskibe. Siden OnePlus 7 har OnePlus skrottet lydudgangen for i stedet at satse på trådløse øretelefoner.

Den ene af de to OnePlus Nord-mobiler har kodenavnet N10, som Mobilsiden også beskrev i går. Der er dog også endnu en model, N100, som er en endnu billigere udgave end førstnævnte.

Læs også: OnePlus Nord N10 – en endnu billigere mobil på vej

OnePlus Nord N10 og N100: Specifikationer

Specifikationerne på de to billige OnePlus Nord-mobiler ser ud som følger:

OnePlus Nord (N10) OnePlus Nord (N100)
Skærm 6,49 tommer FHD+ med 90 Hz opdateringshastighed 6,52 tommer HD+ LCD
Chipset Qualcomm Snapdragon 690 5G

2 x Cortex-A77 (2,0 GHz) + 6 x Cortex-A55 (1,7 GHz)

Qualcomm Snapdragon 460

4 x Cortex-A73 (1,8 GHz) + 4 x Cortex-A53 (1,8 GHz)

RAM og lager 6 GB RAM + 128 GB lager 4 GB RAM + 64 GB lager
Bagkamera 64 megapixel primær sensor
8 megapixel ultravidvinkel
2 megapixel (formentlig makrosensor)
2 megapixel (formentlig dybdesensor)
13 megapixel primær sensor
2 megapixel makrosensor
2 megapixel dybdesensor
Batteri 4.300 mAh 5.000 mAh
5G Ja Nej
Andet Hovedtelefonstik Hovedtelefonstik og dual-SIM

Der er ingen tvivl om, at begge telefoner vil blive noget billigere end den nuværende OnePlus Nord, som fik en salgspris på 3.299 kroner. Hastigheden, brugeroplevelsen, skærm- og kamerakvaliteten vil naturligvis også være derefter.

Men hvis du er på udkig efter en billig smartphone, som ikke skal kunne det helt vilde, er de to kommende modeller formentlig ganske gode bud. Desværre ser det ud til, at OnePlus har planer om kun at lancere de to telefoner i USA. Amerikanerne blev nemlig snydt for den oprindelige OnePlus Nord, så nu ser turen ud til at være kommet til dem med de to billigere varianter.

Det forlyder, at OnePlus allerede løfter sløret for N10 og N100 mandag den 26. oktober.

Læs også: Test af OnePlus 8T: Hurtigere opladning gør en forskel

Opfølgning på artiklen

Næste kronologiske artikel om sagen finder du her. Daniel Søgaard Hald gik et skridt videre. 13/10/2020 fik historien nye ben at gå på med en nyhedsartikel med fokus på OnePlus lancerer to billige Nord-telefoner denne månedKlik her og læs den fulde artikel.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..