Motorola Edge 50 Ultra – ny topmodel præsenteres i morgen

Det er ikke kun Motorola Edge 50 Pro, som vi får at se ved Motorola event i morgen. Der kommer også en endnu bedre flagskibsmodel med navnet Edge 50 Ultra. Se billederne her.

Motorola Edge 50 Ultra – ny topmodel præsenteres i morgen

Vi har tidligere skrevet om den kommende topmodel Motorola Edge 50 Pro, som er lige på trapperne, men det er ikke alt. Motorola er nemlig også vej med en endnu bedre topmodel: Edge 50 Ultra – også kaldet X50 Ultra i udvalgte markeder.

Der har tidligere været forvirring om, hvorvidt X50 Ultra og Edge 50 Pro er den samme telefon, men det er de altså ikke. Motorola Edge 50 Pro vil blive drevet af den lynhurtige Snapdragon 7 Gen 3, mens denne Edge 50 Ultra vil bruge den helt nye, netop annoncerede Snapdragon 8s Gen 3.

Se også: Bedste priser og tilbud på Motorola-telefoner

Motorola Edge 50 Ultra kommer med imponerende specifikationer

Motorolas Edge 50 Ultra har tre bagkameraer, herunder et primært bagkamera med en 50 megapixel sensor, en sensor med periskoplinse med omkring 5x optisk zoom samt en sensor med ultravidvinkellinse. Der er også laserautofokus lige over periskoplinsen og en tredobbelt LED-blitz til højre for den.

Motorola vil tilbyde topmodellen i tre forskellige farver, herunder Peach Fuzz – årets Pantone-farve, som vi tog et nærmere kig på for nylig. Farverne Peach Fuzz og Sort har en bagside af vegansk læder, mens den tredje farve, “Sisal”, har en børstet finish og ligner mere en lys, beige farve.

I modsætning til modellerne Peach Fuzz og Sort har Edge 50 Ultra i lys beige en sammenhængende bagside i ét stykke. Den lyse farve glider elegant fra bagpanelet lige ind i kameramodulet og skaber et elegant udtryk.

Vi ved også, at Edge 50 Ultra har en buet skærm med et kamerahul i midten, som de fleste telefoner har nu om dage. Ligesom de andre Edge 50-telefoner, som vi har set for nylig, har denne også datoen 3. april på låseskærmen. Det betyder, at Edge 50 Fusion, Edge 50 Pro og Edge 50 Ultra sandsynligvis vil blive annonceret samtidig.

Se også: Kommende Motorola-topmodel får masser af AI-funktioner

Sig hej til det nye Hello UI

Motorola Edge 50 Ultra bliver angiveligt lanceret med det nye Hello UI, som er baseret på Android 14. Faktisk kan man i noget af markedsføringsmaterialet for Hello UI tydeligt se Edge 50 Ultra i sort samt Edge 50 Pro i lilla farve. Denne Hello UI-brugergrænseflade fra Motorola er helt ny og vil give tre års Android-opgraderinger til deres telefoner, ligesom det i dag er tilfældet i Motorolas topmodeller.

Motorola lancerede ikke en Edge 40 Ultra sidste år, men introducerede dog en Edge 30 Ultra tilbage i 2022. Den kostede dengang 6.699 kroner, så vi forventer en lignende pris, når den kommende Motorola Edge 50 lanceres i næste måned.

Motorola er et af de mærker på markedet, som tilbyder Android-opdateringer i kortest tid. Helt konkret tilbyder Motorola tre år med Android-opdateringer, hvilket er markant mindre end Google og Samsung, som er førende på netop dette område – begge med opdateringer i syv år. Se en oversigt over, hvilke Android-producenter der tilbyder flest år med softwareopdateringer.

Læs også: Kommende Motorola-topmodel får masser af AI-funktioner