Samsung Galaxy S22 dukket op på ægte billeder

Samsung Galaxy S22 dukket op på ægte billeder - der er ikke de store designændringer til topmodellen fra selskabet i 2022.

Samsung Galaxy S22 dukket op på ægte billeder

Den næste flagskibsserie fra Samsung, Galaxy S22, forventes at komme på markedet i begyndelsen af februar. Ifølge rygterne kommer designet på standardversionen og Plus-versionen til at ligne de tilsvarende modeller i Galaxy S21-serien ganske meget.

S22 fanget på rigtige billeder

Nu er der dukket et rigtigt foto af Galaxy S22 op på Weibo, og ved første øjekast er det let at tro, at der faktisk er tale om en Galaxy S21.

Designet er meget lig, men den glinsende bagside afslører, at der er tale om en anden model. Galaxy S21 har nemlig en mat finish.

FCC har desuden cerfiticeret en smartphone med modelnummer SM-S908U, og det er Galaxy S22 Ultra, samt en EJ-PS908 stylus pen. Det er tydeligvis ikke en ny S Pen, da modelnummeret ikke passer med nogen tidligere Samsung-produkter.

Se også: Billig Samsung S21

Samme kamerasetup

Samsung Galaxy S22 følger designlinjen med et vertikalt triple kamera i øverste venstre hjørne i en markering, der hænger sammen med rammen. LED blitzen er til højre. Der kan være tale om en dummy-enhed og ikke den ægte vare, men alt peger på et design i denne retning.

Hvis vi skal vende tilbage til S22 Ultra, så er det ikke sikkert, at den i stedet for Ultra-navnet kan skifte navn til Note. Et rygte har talt om en U-bogstav på telefonen, men det er langt fra sikkert bevis, så her må vi nok vente lidt endnu på flere rygter eller lækkede oplysninger.

Se også: Nyheder om Samsung