Samsung Galaxy S24 får kopi af Magic Editor i Google Pixel 8

En komplet liste over de mange AI-funktioner, som Samsung Galaxy S24-serien får, og nye pressefotos er blevet lækket forud for præsentationen 17. januar.

Samsung Galaxy S24 får kopi af Magic Editor i Google Pixel 8

Rygter om Samsungs kommende Galaxy S24-flagskibstelefoner har længe svirret i luften, og nu er der efterhånden ikke lang tid til Samsungs lanceringsevent den 17. januar klokken 19:00.

Nok en gang er der nu kommet nye oplysninger om telefonerne forud for præsentationen. I den seneste omgang rygter og afslørede detaljer har vi fået endnu en stak billeder i høj kvalitet samt detaljer om et par af de bedste AI-funktioner i den nye Galaxy S-serie, inklusive en direkte kopi af Googles Magic Editor-redigeringsværktøj fra Google Pixel 8.

Læs også: Her er mulige danske priser på Samsung Galaxy S24-serien

Disse AI-funktioner får Samsung Galaxy S24

X-brugeren Arsène Lupin har netop delt noget, der ser ud til at være en del af markedsføringsmaterialet for telefonerne. På billederne ser man en række af telefonernes kernefunktioner, der er drevet af AI. Det drejer sig blandt andet om den tidligere omtalte Live Translate-funktion, der bruger AI til at oversætte telefonsamtaler i realtid.

Derudover er der en ”Nightography Zoom” der forbedrer indzoomede billeder taget i dårligt lys. Samsung bliver, ligesom andre mobilproducenter en sensor med telefotolinse til at zoome. Men disse sensorer og linser har væsentligt dårligere lysindtag end telefonernes primære sensor. Det vil Samsung gøre noget ved med AI.

Der nævnes også funktionen ”High Resolution”, der henviser til den primære sensor på 200 megapixel i Galaxy S24 Ultra. Funktionen ”Screen Display” handler formentlig om den ”skarpere, fladere skærm”, der ”giver dig mere plads til at gøre det, du elsker.”

Læs også: Samsung Galaxy S24: Officielle billeder er lækket

Får samme funktion som Magic Editor til Google Pixel 8

Det nok mest interessante punkt er funktionen ”Generative Edit”. Samsung beskriver selv funktionen på følgende måde: ”Flyt eller fjern objekter. Udfyld et tomrum med Generative Edit. Kræver login på Samsung-konto og internetforbindelse.”

Hvis du synes, den funktion lyder bekendt, er det, fordi den er det. Samme funktion – bare kaldet Magic Editor – introducerede Google nemlig i Pixel 8-serien.

Det er  interessant, at Samsung stadig kræver, at man har internetforbindelse for at kunne bruge denne funktion, selvom Snapdragon 8 Gen 3-chippen i S24-serien er meget bedre til at afvikle AI lokalt på enheden end Googles Tensor-chips. I det lækkede materiale kan man også se, at funktionen kommer til alle tre Galaxy S24-enheder. Rygter er ellers tidligere gået på, at visse AI-funktioner ville være forbeholdt topmodellen Galaxy S24 Ultra.

Pressefotos af Samsung Galaxy S24-serien lækket

Samme person på X delte tidligere på dagen nogle billeder af Galaxy S24-serien i høj kvalitet. Billederne blev fjernet igen næsten med det samme – formentlig fordi Samsung har slået hårdt ned på alle lækkede oplysninger på sociale medier.

 

Mediet Digital Trends nåede dog at gemme de delte billeder, inden de blev fjernet. Se billederne i galleriet ovenfor.

Læs også: Samsung Galaxy S24 Ultra får muligvis dårligere kamera