Samsung Galaxy S25 Ultra får stor kameraopgradering

Nye oplysninger om den kommende Galaxy S25 Ultra, som ventes at komme i januar, peger på, at topmodellen får en betydelig kameraopgradering.

Samsung Galaxy S25 Ultra får stor kameraopgradering

På det sociale medie Weibo har den velinformerede og ofte korrekte tipster Ice Universe delt oplysninger om den kommende Galaxy S25 Ultra-telefon fra Samsung. Han mener at vide, at der vil være fire kameraer på bagsiden af Galaxy S25 Ultra.

Se også: De bedste priser og tilbud på Samsung-telefoner

Opløsningen på tre kameraer opgraderes til 50 megapixel

Det er ikke så overraskende, da der allerede er fire sensorer på den nuværende Galaxy S24 Ultra. Ifølge oplysningerne vil telefonen blive udstyret med en 200 megapixel primær sensor, en 50 megapixel sensor med supertelefotolinse og 5x optisk zoom, en sekundær 50 megapixel sensor med telefotolinse og 3x optisk zoom samt en 50 megapixel sensor med ultravidvinkellinse.

Mens typerne af linser lader til at være de samme, bliver opløsningen på sensorerne opgraderet, således at alle de tre øvrige sensorer udover den primære sensor får en opløsning på 50 megapixel. I Galaxy S24 Ultra har de tre øvrige sensorer en opløsning på 10, 50 og 12 megapixel.

Læs også: Samsung lancerer One UI 6.1 til Galaxy S22, Z Fold/Flip 4 og Tab S8

Øvrige nyheder i Samsung Galaxy S25 Ultra

Det er svært at sige med sikkerhed, hvordan disse hardwareopgraderinger vil relatere sig til forbedringer i foto- og videooptagelse, men kvaliteten burde blive forbedret på forskellige områder. Vi bliver nødt til at vente på Samsungs officielle afsløring for at blive klogere på dette.

Tidligere lækkede oplysninger om Galaxy S25 Ultra har antydet, at flagskibet måske vil få et kamera med tre linser på bagsiden, men det ser ud til, at den måske alligevel holder sig til en opsætning med fire linser. Det vil helt sikkert hjælpe Samsung med at differentiere den fra Galaxy S25 og Galaxy S25+.

Vi har også hørt rygter om nogle af de vigtigste specifikationer i Galaxy S25-serien, herunder Ultra-modellen. Det er måske ikke overraskende, at disse telefoner også kommer med nogle væsentlige AI-opgraderinger.

Et fingerpeg om, hvilken retning Samsung vil gå med Galaxy S25-kameraerne, kan komme med lanceringen af Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 (og en lang række andre Samsung-gadgets). Samsung vil angiveligt løfte sløret for disse enheder den 10. juli. Vi dækker naturligvis nyhederne fra Samsungs kommende event.

Læs også: Samsung Galaxy Ring kommer måske med et abonnement