Android 10 er nu klar til OnePlus 5 og 5T

Flere brugere på producentens forum melder nu ud, at de første OnePlus 5 og OnePlus 5T begynder at modtage en officiel Android 10-opdatering.

Android 10 er nu klar til OnePlus 5 og 5T

OnePlus 5 og OnePlus 5T blev præsenteret for tre år siden, dengang med Android 7 Nougat. De fik senere hen både Android 8 og Android 9, og nu kan de første brugere på OnePlus forum meddele, at begge telefoner nu også får Android 10. Der er ingen officiel udmelding fra OnePlus endnu, men den skulle altså være god nok.

Se også: Billige priser på OnePlus

I første omgang ser det ud til at være få telefoner, som modtager den nye opdatering, men viser der sig ikke at være store fejl i opdateringen, så kan jer, der stadig holder fast i 5 og 5T, godt begynde at glæde jer.

Android 10 er snart et år gammel, så de fleste kender sikkert til nyhederne i denne udgave. Blandt de stote nyheder er bedre styring af tilladelser, forbedret brugerflade, ny SMS app og styring i brugerfladen med fingerbevægelser.

Læs også: OnePlus 8 og 8 Pro kan nu køre Fortnite i 90 fps

OnePlus 5T
OnePlus 5 og 5T får nu Android 10.

OnePlus viser vejen for Android-opdateringer

Opdateringen fylder knap 2 GB, så sørg for lidt ledig plads til den. Med denne opdatering på vej ud, så skal vi nok forvente, at dette var den sidste opdatering i OnePlus 5-serien. Det er sjældent man ser Android-producenter holde telefonerne opdaterede så længe, og vi håber OnePlus bliver ved med dette – og måske får flere producenter øjne op for dette.

Vi testede OnePlus 5 og OnePlus 5T tilbage i 2017, hvor de fik henholdsvist flotte 6 og 5,5 stjerner ud af 6 mulige. Siden da har OnePlus’ telefoner høstet ligeledes gode anmeldelser her på Mobilsiden.dk, med den seneste topmodel, OnePlus 8 Pro, fik 5,5 ud af 6 mulige.

Læs også: Mere om OnePlus 8