Samsung overrasker med massiv software-udrulning

Samsung er klar med softwaren fra nye Galaxy S23-serie til Galaxy S22-, Galaxy S21- og Galaxy S20-serien, Z Flip 4 og Z Fold 4. Her er nogle af nyhederne.

Samsung overrasker med massiv software-udrulning

Samsung introducerede Galaxy S23-serien med en helt ny version af deres egenudviklede brugerflade, One UI, der byder på flere forbedringer og nyheder. Og allerede nu er Samsung klar med selvsamme software til de ældre Galaxy S22, Galaxy S21 og Galaxy S20 samt Z Flip 4 og Z Fold 4.

Se også: Test af Galaxy S23 Ultra

Nyt i Samsung One UI 5.1?

Det betyder, at alle i Galaxy S22-, S21- og S20-serien og de foldbare Galaxy Z Flip 4 og Z Fold 4 snart er helt up-to-date på softwaren med den helt nye Galaxy S23, S23+ og S23 Ultra. Det er først gang man oplever Samsung være så hurtigt ude med nyeste flagskibs-software til ældre modeller.

Men hvad er der egentlig i den nye opdatering? Først og fremmest er der en smart funktion, der giver en forlænget batteritid.

Men One UI 5.1 byder også på ting som nye widgets, Expert RAW-tilstand, forbedringer af galleriet, tilslutningsmuligheder, DeX-tilstand og meget mere.

Der er som sædvanlig tale om en gradvis udrulning. Hvis firmwaren ikke er nået frem til din telefon endnu, så hav lidt tålmodighed.

Se også: Bedste priser på Samsung Galaxy S23

Samsung giver fire store Android-opdateringer

Samsung er en af de Android-producenter, der holder deres mobiltelefoner opdateret i længst tid. Samsung giver på modeller i Galaxy S-serien og nogle A-modeller fire store Android-opdateringer samt fem års sikkerhedsopdateringer.

Her kan du få et overblik over softwareopdateringer fra de store Android-producenter.

Se også: Nyheder om mobiltelefoner