Apple event på tirsdag: Nu kommer AirPower endelig

Vi er fire dage fra endnu et Apple event. Det tyder på at vi nu endelig kommer til at se den længe ventede trådløse oplader AirPower.

Apple event på tirsdag: Nu kommer AirPower endelig

De store event i mobilbranchen er ved at nå sin ende, for i år. Men vi er ikke helt færdige endnu, for på mandag skal vi være vidne til lanceringen af OnePlus 6T og tirsdag holder Apple event. Apples event byder ikke på flere ny smartphones, men på en masse andre spændende ting. Det tyder på at vi langt om længe kommer til at se AirPower lanceret. En trådløs oplader der kan lade hele tre enheder på én gang.

Men det er ikke alt hvad tirsdagen event vil byde på. Her får du et overblik over hvad det forventes Apple præsenterer.

Rygte: Apples trådløse oplader, AirPower, er klar til september

Apple AirPower

Det er sådan cirka 1 år siden vi først så Apple fremvise den imponerende AirPower, men siden da så og hørte man ikke mere fra Apple. Rygter går på at Apple have tekniske udfordringer med den. Enheden er bygget til at kunne oplade hele fire enheder trådløst, hvilket uden tvivl kræver en masse energi. Det tyder på at dette netop er problemet. Den store mængde energi der er krævet har resulteret i at den bliver overophedet. 

Men de tekniske udfordringer skulle nu endelig være løst og rygterne siger, at vi kommer til at se den lanceret på tirsdag. Vi håber virkelig dette er sandt.

Apple AirPods 2

De populære Apple Airpods skulle også få sig en opdatering. Rygter siger at aktiv støjreducering og vandtæthed er blandt nyhederne. Derudover skulle det blive muligt at aktivere Siri med en stemmekommando.

Nogle lidt mere usandsynlige rygter går på, at Apple vil integrere en pulsmåler i hovedtelefonerne. 

apple event 30 october

Ny iPad Mini, iPad Pro og Macbook

AirPower er ikke alt vi kommer til at se på tirsdag fra den californiske it-virksomhed. Der går nemlig rygter om at Apple endelig kommer med en opdateret iPad Mini. En produktlinje, som ikke har set opdateringer siden 2015. 

iPad Pro skulle også blive opdateret. Designet skulle forblive uændret, hvor det udelukkende er indmaden der denne gang bliver opdateret. Den store nyhed er at de fremover skulle få USB-C. Det vil vi se før vi tror det. Apple Pencil skulle også få nyt design.

Macbook’en skulle også få opdateret indmad, hvor et meget forbedret display bliver en af de store nyheder.

Apple event den 30 oktober

Vi følger selvfølgelig med i eventet på tirsdag og bringer alle de vigtigste nyheder videre til jer. 

Test: Apple iPhone XS og XS Max – Bedre men dyrere