Apple lancerer Beddit søvnregistrering

Apple Watch har hørt meget for ikke at have indbygget søvnregistrering. Men nu lancerer Apple produktet Beddit, som skal gøre netop dette.

Apple lancerer Beddit søvnregistrering

Apples smartur, Watch, har fået utroligt meget ballade for ikke at have indbygget søvnregistrering, hvilket er noget man finder i mange af konkurrenternes ure. Apple har tydeligvis hørt klagerne og lancerer derfor nu søvnregistrering, dog ikke som en funktion til uret. Nej, i stedet har Apple udviklet en sensor, som man lægger under lagenet. Den har fået navnet Beddit.

Den nye sensor, som med sine 2 millimeter, er ekstremt tynd. Så tynd at man ikke skulle kunne mærke den. Ifølge Apple har den automatisk og nøjagtig registrering af søvn. Man får et fuldt overblik over nattens søvn, hvor bl.a. sovetid, puls, vejrtrækning, snorken og temperatur og fugtighed i rummet bliver målt.

Læs også: Apple har lanceret en ny magnetisk opladerdock til Apple Watch

Med appen til Beddit kan man blive motiveret i form af opsatte mål, som fx daglig sengetid og hvor længe man gerne vil sove sammenlagt.

Apple Beddit
Apple Beddit tilbehør til søvnregistrering. Foto: Apple

Apple Beddit virker på alle typer madrasser og med op til to personer. Den kræver dog en Beddit tracker til hver person. Beddit appen, som man henter her, sender data videre til Sundheds appen til iPhone, så man kan få et samlet overblik. 

Apple Beddit er endnu ikke officielt lanceret i Danmark, men burde blive det inden længe. Man finder Beddt på Apple amerikanske hjemmeside her.

Er Beddit en god erstatning for indbygget søvnregistrering i Apple Watch? Fordelen er at man ikke behøver sove med en enhed påspændt et sted på kroppen. Prisen? Den er cirka 1.000 kroner, plus afgifter.

Læs også: Apple viser hvordan Apple Watch redder liv