Apple programmer bliver uden vold og bare bryster

Når Apple producerer deres serier og TV-shows bliver det uden fyord, bare bryster eller vold

Apple programmer bliver uden vold og bare bryster

Når Apple springer ud som serie-producent, bliver det næppe med TV-shows som Game of Thrones og dennes blanding af bryster og blodsudgydelser der vil konkurreres med.

Ifølge Bloomberg, vil Apple fokusere på TV-indhold som er blottet for fyord, vold eller afklædte skuespillere, i et forsøg på at ramme så bredt et publikum som muligt.

Drama og komedieserier som NBC’s ’This is us’ eller Spielbergs ’Amazing stories’ bliver i stedet fremhævet som mulige serier hos Apple. Sidstnævnte står til at blive genindspillet i tide til en relancering i 2019.

Med bugnende pengereserver at investere, er Apple i færd med en storstilet satsning på TV- og filmstreaming, hvor en milliard dollars lige nu er øremærket til produktion af TV-programmer i det kommende år.

Det producerede indhold vil derefter kunne streames igennem Apples enheder – hvorvidt en streamingtjeneste med månedligt abonnement kommer på tale synes stadigt mere sandsynligt.

Se også:  Her er Apple TV 4K med HDR

Skarp konkurrence

Skal Apple i midlertidig regne med at møde skarp fra konkurrence fra andre store tech-giganter der også investerer massivt i streaming-indhold.

Til sammenligning har Amazon i år spenderet godt 4,5 mia. dollars på indhold til videostreaming, mens både YouTube og Facebook hver især investerer omkring en mia. dollars. Netflix overhaler dog samtlige rivaler til sammen med en planlagt investeringssum på 8 mia. igennem 2018.

Læs også:  Nu giver Apple gratis 4K-opgraderinger