Facebook Messenger får efterspurgt funktion

Facebook Messenger får en længe efterspurgt funktion fra en af Facebooks andre beskedtjenester.

Facebook Messenger får efterspurgt funktion

Facebook Messenger lancerer endelig en længe efterspurgt funktion, såkaldte ‘quote replies’, som på dansk betyder, at man kan citere en besked og derefter tilknytte sit svar.

Læs også: Nu kan du fortryde Facebook Messenger beskeder

Funktionen eksisterer allerede i andre beskedtjenester, såsom WhatsApp, der også er ejet af Facebook, og nogle steder bliver brugt langt mere end Facebook Messenger.

facebook messenger
Foto: Facebook.com

Selve funktionen med at citere og svare, er utrolig praktisk, hvis man sidder i en chat med flere emner eller deltagere. Nogle gange kan det være lidt svært at følge med, og man kommer hurtigt til at blive forvirret over, hvad der egentlig bliver svaret på. Med den nye funktion kan man ganske enkelt lave et langt tryk på en specifik besked, hvorefter man får muligheden for at besvare den. Når man så sender sit svar, vil den originale besked stå citeret ovenover. På den måde eliminerer man en del misforståelser, hvilket nok er hele pointen.

Læs også: Populære apps deler information om dig med Facebook

Funktionen rulles ud i skrivende stund, og vil højst sandsynligt være at finde i Messenger inden længe. Funktionen rulles ud til både iOS og Android.

OPDATERING: Man behøver ikke lave et langt tryk på den besked, som man vil citere. Det er også muligt at stryge, eller ‘swipe’, fra venstre mod højre på den ønskede besked. På den måde vil den valgte besked automatisk blive citeret.