Facebook Messenger får endnu en “Snapchat-funktion”

Facebook opdaterer Messengers kamera med helt nye funktioner, som giver muligheder for at sende kreative billeder med tekst, forskellige filtre og effekter.

Facebook Messenger får endnu en “Snapchat-funktion”

Det er som om, Facebook har forsøgt at gøre alt for at stjæle rampelyset fra Snapchat, lige siden de afviste deres milliardbud for et par år siden.

Instagram fik for noget tid siden funktionen Instagram Stories, en direkte kopi af Snapchats My Story.

Så fik Messenger featuren Messenger Day, samt et ny kamera med forskellige filtre og sjove effekter, alle meget lig funktionerne på Snapchat – og nu er Facebook så klar med et nyt forsøg.

Facebook opdaterer nu deres kamera i Messenger-appen, så der kommer endnu flere muligheder og funktioner for smart og sjov billeddeling.

Se denne: Facebook: Nyt køb skal slå Snapchat af tronen

Facebook tror på, at det nye kamera vil tæt på erstatte det almindelige tastatur, eftersom folk i dag er langt mere til at dele videoer og fotos fra deres hverdagsliv frem for de skrevne beskeder.

Det nye kamera kan både findes ved siden af tastaturet i en allerede igangsat besked, men nyt er det, at du kan tilgå kameraet fra Messenger’s startside, hvor du bare skal ramme cirklen i bunden af appen.

Her kan du så tilgå de mange nye funktioner, der bl.a. giver mulighed for at skrive tekst på sjove og anderledes måder, samt tilføje sjove effekter, filtre, og farver til dine videoer, billeder og selfies.

Se også: Facebook introducerer nyt Snapchat-lignende kamera

Facebook Messenger Kamera
Du kan tilgå det nye kamera direkte fra en samtale eller Messengers startside. Foto: Facebook.com

Billederne forsvinder efter 24 timer

Disse kreative kreationer kan du så sende direkte til dine facebook-venner eller i stedet uploade den til “Min dag”, hvor dine billeder vil forsvinde efter 24 timer – og ja så er vi tilbage til Snapchat-ligheden.

Om denne nye funktion vil få flere til at droppe Snapchats billed-chat og i stedet hoppe over på Messenger-vognen, ja det er svært at spå om.

Det er dog helt sikkert, at funktionen ikke er til at overse, så mon ikke en del vil forsøge sig med den i det mindste.

Læs også: Facebooks svar på Snapchat, Messenger Day, ruller ud