Google Meet får støjreduktion på iPhone- og Android-telefoner

Google Meet blev i juni gjort tilgængelig direkte i Gmail, hvor de kort inden introducerede en støjreduktion baseret på kunstig intelligens i Chrome-browseren. Nu kommer denne støjreduktion også til iPhone- og Android-appen.

Google Meet får støjreduktion på iPhone- og Android-telefoner

Videomøder kommer man sjældent uden om i denne tid. Coronavirus betød, og betyder stadig, for mange, at møder skulle foregå online. Det betød at udbydere at denne slags tjenester fik et øget fokus på at forbedre deres tjenester, heriblandt Google. Google omdøbte Hangouts Meet og gjorde det tilgængeligt for alle, direkte i Gmail. For at gøre oplevelsen endnu bedre, så fjernede Google støj i baggrunden med kunstig intelligens. Denne smarte funktioner kommer nu til Google Meet på Android-telefoner og iPhone.

Læs også: Google Meet kommer til Gmail-appen til Android og iOS

Google Meet fjerner baggrundsstøj med AI

Med videomøder placeret direkte i Google Gmail, så er tjenesten lynhurtigt blevet ekstremt populær. Men Google har heller ikke ligget på den lade side, for her er gjort meget for at gøre videomødet til en bedre oplevelse.

Google har masser af know-how inden for kunstig intelligens, som de har anvendt i Meet. Med kunstig intelligens kan Google forbedrer oplevelsen med lav belysning og sortere baggrundsstøj fra – to ting som kan ødelægge oplevelsen ved videomøder.

Læs også: Bevar kontakten: 5 gode og gratis apps til videoopkald og møder

Google Meet-apps får AI

Indtil videre har den smarte støjreduktion kun været tilgængelig hvis man brugte en computer og Chrome-browseren, men nu kommer den også til Googles apps. Det betyder at Google Meet til iPhone og Android-telefoner nu får støjreduktion via AI. Om dette kommer i form af en app-opdatering eller om det kan styres fra Googles servere vides ikke.

Læs også: Zoom annoncerer gratis end-to-end-kryptering for alle

Videre om emnet

Der er kommet nyt til historien. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe temaet. d. 12/2/2020 gik vi videre med temaet i en sag med fokus på Nissan sætter rekord med selvkørende bilKlik her og læs historien.. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..