Lad Google Fotos skifte dit baggrundsbillede

Nu kan man få billeder, udvalgt af kunstig intelligens, fra ens kamerarulle som skiftende baggrund på mobilen. Funktionen er netop ankommet med seneste udgave af Google Fotos.

Lad Google Fotos skifte dit baggrundsbillede

Android-brugere, der er trætte af deres sædvanlige, statiske baggrundsbillede på telefonen, kan nu prøve de nye roterende wallpapers fra Google. I nyeste udgave af Google Fotos-appen kan man nu vælge at lade denne skifte baggrundsbilleder automatisk.

En opdatering til Google Fotos giver nu brugerne mulighed for at indstille deres baggrund til at være tilfældige, roterende billeder fra kamerarullen.

Læs også: De bedste tips og tricks til Google Fotos

Sæt Google Fotos til at skifte baggrunden

Version 5.22 af Google Fotos inkluderer automatisk opdateringen. Har du fået denne, så går du blot til hvor du  indstiller telefonens baggrund. Under live-baggrunde kan man vælge “Seneste øjeblikke”. Når den er valgt, begynder telefonen at hente fotos fra ”Memories” i Google Fotos for at skifte mellem billederne som telefonens baggrund.

Ulempen er, at man ikke selv bestemmer, hvilke billeder der skal frem i spotlyset – det er nemlig Googles maskinlæringsalgoritmer, der bestemmer. Billederne kan derfor være alt fra flotte udsigter til et foto af den kedelige frokost på hjemmekontoret.

Eftersom Google lukker for ubegrænset, gratis fotolagring den 1. juni 2021, så kan man lige så godt prøve det af nu, hvis nogensinde. Google Fotos begynder at opkræve penge for lagerplads over 15 GB.

Se også: Flere nyheder om apps til iPhone og Android