Ny Kahoot! app til macOS skal gøre eksamener sjovere

Der er kommet en ny app til Kahoot! til MacOS, der skal gøre det sjovere at forberede sig til eksamen og prøver og har opdatering til natteravne.

Ny Kahoot! app til macOS skal gøre eksamener sjovere

Kahoot! er en lærings- og underholdningsplatform og har lige lanceret den nye Kahoot! app til macOS. Appen giver studerende adgang til nye funktioner, der hjælper dem med at reducere antallet af timer, der bruges på at genlæse og kopiere noter igen.

Målet er at forvandle deres læringsoplevelse, så den bliver mere engagerende, sjov og social.

“Eksamen kan være stressende og skabe angst for mange studerende”, siger Sean D’Arcy, VP for Kahoot! at School and Home.

Se også: Telefoner med de bedste skærme

Læring med spil

Han forklarer, at Kahoot! appen til macOS hjælper studerende med at overvinde dette ved at forvandle noter fra undervisningen til spil og udfordringer.

For eksempel med Color Kingdoms, der er den nyeste spiltilstand, der er tilgængelig i Kahoot!, hvor to hold konkurrerer mod hinanden om at erobre landområder. Spillets mål er at erobre landet med blå eller røde flag ved at svare korrekt på de spørgsmål, der vises på skærmen.

Det hold, der svarer hurtigere og mere præcist, kan udvide sit kongerige, og det hold, der erobrer det største område på en begrænset tid, vinder.

Med Color Kingdoms kan eleverne oprette deres kahoots og forberede sig til deres eksamener, mens de lærer og leger sammen.

Se også: Hvilke mobiler er bedst at spille på?

Styrker hukommelsen

Mac-brugere kan oprette deres egen samling af flashcards i Kahoot! appen til macOS. Det skulle hjælpe med at styrke deres hukommelse og læring forud for en eksamen.

Når flashkortene er oprettet, kan man spille og lære i ens eget tempo.

Se også: Teknologi skader børns kognitive læring

Kahoot! i mørketilstand

Mange studerende foretrækker at fokusere og studere om natten og her er der hjælp at hente i Kahoot! til en lidt rarere oplevelse.

Den nye mørke tilstand i Kahoot! appen til macOS er designet til at hjælpe dem med at fokusere i mørkere rum, idet man kan mørklægge Kahoot! UI på Mac og gøre de mere behageligt at kigge på skærmen om natten.

Fortællingen fortsætter

Fortællingen har egentlig ingen ende. Næste relevante historie kom her. Steen Jørgensen gik videre med sagen. 29/10/2021 kørte vi en artikel omkring Brug Kahoot med Shareplay på iPhone og iPad – Du finder den her. Seneste nyt om emnet finder du her.