Nye apps kommer nu til Android Auto og Automotive

Apps some Prime Video, Chrome, Webex og Zoom kommer nu til biler med Android Auto og Automotive, men sidstnævnte får flest.

Nye apps kommer nu til Android Auto og Automotive

I et blogindlæg fortæller Google, at nye apps er klar til deres to platforme til biler, Android Auto og Android Automotive (biler med Google Built-In). Det er apps som Chrome, Prime Video og Zoom, men de får desværre ikke samme udvalg.

Se også: Find den rigtige elbil her

Android Auto får Webex og Zoom

Vil du gerne have mulighed for at klare morgenmødet direkte fra bilen, bliver Android Auto nu bedre til det. Google har netop løftet sløret for en bunke nye apps til Android Auto, hvor Webex og Zoom er blandt de mest interessante.

Det betyder, at man kan afholde og deltage i møder på Webex og Zoom, mens man er på farten. Der er dog en begrænsning, da det udelukkende er med lyd, og defor uden video.

Desværre får Android Auto ikke samme behandling som Android Automotive med Google Built-In, der er Googles fuldblods infotainmentsystem, der indtil videre kun er tilgængeligt i få biler. Google Built-In betyder, at der er Googles tjenester og appbutik ombord i bilen.

Se også: Bliv klogere på forsikring af elbil

Android Automotive får Chrome og Prime Video

Har du en Renault Megane Electric, Polestar 2, Volvo XC40 eller en anden bil fra disse bilmærker med Google Built-in, så er der lidt federe nyt til dig.

Disse biler med Android Automotive får nemlig Chrome-browser, hvilket er en ret stor nyhed. Indtil videre har kun tredjeparts browseren Vivaldi været en mulighed.

Derudover kommer også Prime Video til Android Automotive, der gør det muligt at streame film og serier i bilen.

Disse funktioner er selvfølgelig kun tilgængelige, når bilen er parkeret – som for eksempel under opladning.

Der kommer også en Trip View-funktion, som giver mulighed for at dele en rejse med nogen, samt understøttelse af digitale bilnøgler til Hyundai og Kia-biler. Så længe du har en kompatibel Pixel- eller Samsung-telefon. Man kan også dele en digital nøgle med venner og familie. Indtil videre er denne funktion kun tilgængelig i USA og Kina.

Se også: Ny software på vej til iPhone: Alt om iOS 17