Sådan bliver dette års billigere Apple iPhone XR

Vi har allerede fået et godt indtryk af designet på Apples kommende iPhone XI, men hvad med den billigere XR-model? Det er der nu ret troværdige bud på.

Sådan bliver dette års billigere Apple iPhone XR

Selvom iPhone XS og XS Max repræsenterer det bedste Apple kan præstere i smartphones, så er den billigere iPhone XR faktisk den bedst sælgende på verdensplan. Vi har tidligere set både designet og lidt specifikationer på Apples kommende flagskibe, men der har endnu ikke været noget om iPhone XR. 

Men nu har @OnLeaks og Pricebaba været på banen igen og giver os et indtryk af den billigere iPhone, som vi sidste år var utroligt glade for i vores test.

iPhone XR 2019, som i år muligvis får navnet, XE, får nu et dobbelt kamera på bagsiden. Tydeligvis inspireret af designet på det tredbboelte kamera på iPhone XI og XI Max. Det primære kamera er på 12 megapixel og den anden sensor består af en 2x zoom linse. Ifølge rygterne skulle selve linserne stikke meget lidt ud fra bagsiden og blive samme farve som telefonen.

Apple iPhone XR 2019
Forsiden af iPhone XR 2019 er faktisk identisk med den nuværende. Foto: Pricebaba

På forsiden af telefonen ser vi stadig en stor notch, relativt brede kanter og en 6,1 tommer LCD-skærm. Faktisk skulle alt være fuldstændig identisk med den nuværende model. Altså præcis samme kant omkring skærmen og samme skærmtype med samme opløsning.

Indtil videre ikke imponerende meget nyt, men vi er heldigvis ikke helt færdige endnu. iPhone XR 2019 skulle nemlig få et større batteri, hvor den nuværende XR faktisk holder længst på en opladning af alle iPhones. Det er kun dejligt, hvis det bliver endnu bedre. Derudover ser vi for første gang et hurtigoplader inkluderet i salgsæsken, hvilket gælder både den billige og de dyrere iPhones, der lanceres i år.

Derudover bliver alle de nye iPhones udstyret med Apples nyeste A13-chip.

iOS 13 ser ud til at blive blandt de mere interessante ting Apple afslører i år, og det vil helt sikkert være at finde på de kommende iPhones.

Apple iPhone XR 2019
Farverne ser ud til at blive identiske til dette års iPhone XR. Foto: Pricebaba

Kommer til september

Traditionen tro så forventer vi et Apple event i starten af september, hvor alle de nye iPhones vil blive afsløret.

Læs også: Qualcomm skal alligevel levere 5G-modem til Apple